Hány melltartótok van?
Figyelt kérdés
És az aktuális kedvenc milyen márkájú?2013. nov. 30. 10:37
1/10 anonim válasza:
Én mindig F&Fet veszek, a kedvenc a sima fehér, mert sok olyan felsőm van, amin átütne a színes. Összesen van 8 db melltartóm.
2/10 anonim válasza:
H &M meg Triumph van nekem kb 10 darab.
3/10 anonim válasza:
kb 8-9 és new yorkeres a kedvencem :)
4/10 anonim válasza:
5.Kínaiból van mind,és sikerült olyat találjak amibe nincs 3 réteg szivacs,mint a newyorkeresbe.:P 15/L
5/10 anonim válasza:
6, de igazán kettőt hordok sokat. Women's secret mindkettő szigorúan szivacs nélkül, azt utálom.
6/10 anonim válasza:
Nekem 21 van, de kb 4-5 amit a legszívesebben hordok. A mostani kedvencem pedig La Senza márkájú, fekete csipke push-upos, amúgyis a fekete melltartókat szeretem a legjobban.
7/10 anonim válasza:
12 db van, a kedvencem pedig egy enyhén csipkés fekete Triumph.
8/10 anonim válasza:
Nekem 2 van, Takko-ból. :) Ennyi idősen direkt nem akarok többet, gondolom idővel lesz még. :D (14)
9/10 anonim válasza:
5 de ebből csak 1-2 van amit igazán szeretek és hordok mert a többi kényelmetlen:/
Amúgy H&M márkájúak
15/l
10/10 anonim válasza:
11 de csak 3-mat hordok, a többi vagy nagy, vagy nem tetszik.
És nem tudom honnan van a kedvencem.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!