Mi a véleményetek ezekről a csizmákról?
2013. nov. 30. 01:51
11/19 anonim válasza:
hát ezek már eléggé, a 'felnőtt' kategóriájú csizmák, kicsit sem az én korosztályoknak való (15), és nem hiszem hogy a jövőben felvennék ilyesmit, elég kirívó, kényelmetlen, és én nem tudnék elképzelni olyan helyet, ahová ez a cipő alkalmas (pontosabban csak egy olyan helyet tudok elképzelni). de ha neked tetszenek, akkor hordd, legalább egyedi leszel (és egy páran utánad fordulnak az utcán;)
12/19 A kérdező kommentje:
Én sem venném fel utcára,(max az utolsó elõttit) csak tetszenek az ilyen cipõk :D
2013. nov. 30. 14:30
13/19 anonim válasza:
képeken jól néz ki, de utcára hordhatatlan
14/19 anonim válasza:
Szerintem szépek. Én kimondottan szeretem ha egy nő szép és szexi cipőket csizmákat hord.
Van néhány ezek közt ami azért nem az utcára készült :)
15/19 anonim válasza:
Egyszer mindenképpen vesszek valami hasonlót. Legalábbis otthoni célokra. ;) 17\L
16/19 anonim válasza:
Ez fetish-goth.:) Gyönyörűek! 17/L
17/19 anonim válasza:
Nos ezek igazi dominacsizmák. :)
Érdekes módon nem 9,5 cm magas a sarkuk. :)
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
egyszeri gyors kipróbálásra mindet felpróbálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!