Hol tudok venni iylen jópofa pólókat?
Figyelt kérdés
Ilyen max 5 ezerig gondoltam... Hol lehet venni, olyat ai ilyen különleges meg jópofa meg minden? Kicsit idiótán fogalmaztam sry. :-D2009. nov. 21. 15:01
2/7 anonim válasza:
Bemész egy papírboltba, és azt mondod az eladónak, hogy transzfer papírt kérsz, amit textilekre lehet rávasalni. Megveszed, hazaviszed, berakod a nyomtatóba, kinyomtatsz megtükrözve valamit nagyon jó minőségben. Óvatosan kivágod. Vasalódeszkára ráteszed a pólót,nem túlságosan kinyújtva és nem túlságosan gyűrötten, pont jól. Rárakod azt, amit kinyomtattál, és rávasalod. Hagyod hűlni, és tádám, egyedi póló! Nagyon jó, én sok pólómat így csináltam!
3/7 anonim válasza:
bocsi hogy itt kérdezek de nem ragad rá a vasalóra?
5/7 anonim válasza:
már nemazért de ami oldalakat belinkeltél azokról lehet rendelni nem?:D
6/7 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! 21:11-es, hogy érted azt, hogy "kinyomtatsz MEGTÜKRÖZVE valamit nagyon jó minőségben"?
7/7 anonim válasza:
Ja igen, mennyibe kerül darabja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!