Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni iylen jópofa...

Hol tudok venni iylen jópofa pólókat?

Figyelt kérdés
Ilyen max 5 ezerig gondoltam... Hol lehet venni, olyat ai ilyen különleges meg jópofa meg minden? Kicsit idiótán fogalmaztam sry. :-D
2009. nov. 21. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
2009. nov. 21. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bemész egy papírboltba, és azt mondod az eladónak, hogy transzfer papírt kérsz, amit textilekre lehet rávasalni. Megveszed, hazaviszed, berakod a nyomtatóba, kinyomtatsz megtükrözve valamit nagyon jó minőségben. Óvatosan kivágod. Vasalódeszkára ráteszed a pólót,nem túlságosan kinyújtva és nem túlságosan gyűrötten, pont jól. Rárakod azt, amit kinyomtattál, és rávasalod. Hagyod hűlni, és tádám, egyedi póló! Nagyon jó, én sok pólómat így csináltam!
2009. nov. 21. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
bocsi hogy itt kérdezek de nem ragad rá a vasalóra?
2009. nov. 21. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem ragad rá =)
2009. nov. 21. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
már nemazért de ami oldalakat belinkeltél azokról lehet rendelni nem?:D
2009. nov. 21. 23:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet! 21:11-es, hogy érted azt, hogy "kinyomtatsz MEGTÜKRÖZVE valamit nagyon jó minőségben"?
2009. nov. 21. 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, mennyibe kerül darabja?
2009. nov. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!