Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lila megy a piroshoz?

A lila megy a piroshoz?

Figyelt kérdés
Vagy gáz mondjuk egy világosabb piros nadrág egy sötét lila kabáttal?
2009. nov. 21. 14:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

szerintem a piros gatya lila kabáttal lehet jó is, rossz is.

Először eg fénylő derékig érő műbördzsekit képzeltem el egy piros csögatyával.Az nagyon nemtetszett.

Utána meg egy hosszabb, combközépig érő lila derékban karcsusított kabátot egy egy piros répanadrággal és egy lila csizmával.Ja és piros sapivan:DEz viszont nagyon tetszik:)

Bár ha te az elsőbe tartozol, az se baj, lehet hgy az árnyalatok miatt jólnéz ki:)

2009. nov. 21. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

hát én alapból utálom a lilát de pirossal meg:S

volt egy nap nemtudom mivolt a lányokkal 3an is úgyjöttek hogy lila felső és rajta vmi piros pulcsi vagy nemtudom. jaj nagyonundorító...

2009. nov. 21. 23:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Na hogy döntöttél???
2009. nov. 22. 10:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Felvettem és úgy mentem el itthonról :D Senki nem mondta, hogy nem illik a kettő. :)
2009. nov. 22. 11:14
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha neked az extrém egyenlő az ízléstelennel akkor hajrá KISEGÉR!!
2009. nov. 22. 14:36
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

14:36, Te... bolond vagy??

a lila a pirossal extravagáns, mégis ízléses. Nem extrém, de nem is szürke, nagyon fiatalos és nőies.

2009. nov. 22. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!