Az hogy néz ki, amikor egy lány sportosan van felöltözve? Kép?
Figyelt kérdés
Úgy értem,h "hétköznapi sportosan",és nem sportoláshoz,edzéshez öltözve.Tudnátok esetleg képet mutatni?Nem igazán tudom behatárolni a stílust2009. nov. 21. 01:10
1/8 anonim válasza:
Hát beírtam google-ba, hogy sportos ruha, aztán ezeket dobta ki: [link]
Ezekből nekem annyi jött le, hogy a sportos ruha kényelmes nadrág (sztreccs farmer, vagy melegítő-nadrág) ugyanilyen kényelmes felső (nyúlékony kényelmes poló vagy pulóver) és lapostalpú cipő (pl.: tornacipő, edzőcipő...).
2/8 anonim válasza:
Laza farmer, akinek jól áll esetleg melegítő. Utcai sportcipő az alap, Valami laza póló (általában atlétaszerű), kicsit bő fazozú cipzáros kardigán vagy belebújós pulcsi, esetleg farmerdzseki. Képet nem tudok, nem akarom a modellfotókat mutogatni neked :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. nov. 21. 10:22
5/8 A kérdező kommentje:
?
2009. nov. 21. 10:58
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. nov. 21. 19:29
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!