Tetszik nektek ez a csizma?
Figyelt kérdés
Aki eredetileg sem szereti a telitalpú vagy szőrmés cipőket az más tészta, de ettől még írhat.
2013. nov. 27. 21:59
2/10 anonim válasza:
Régen én is hordtam hasonlókat, de 20 éves fejjel, már nem venném fel. :)
3/10 anonim válasza:
Nem tetszik kívül az a bundás díszítés.
5/10 anonim válasza:
nem tetszik. gyerekes és otromba
9/10 anonim válasza:
A mostani irányzatok alapján nem igazán divatos, de amíg nem hasonló szőrös irhakabáttal hordod, addig szerintem oké:D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Amúgy 3 éve vettem a Deichmannban, de keveset hordtam eddig. Kíváncsi vagyok még mások véleményére is, de nem azért hordjam-e vagy ne.
Utolsó, ok, én úgy se a divat alapján öltözködök.;) De amúgy én éppen azt tapasztaltam, hogy mostanság nagyon népszerűek a telitalpú és/vagy szőrmés cipők (ettől függetlenül persze lehet, hogy nem divatos).
2013. nov. 29. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!