Lányok! Nektek milyen fajta fiúk jönnek be?
hosszú haj, rocker fiúk :D a test alkata meg tok mindegy
vagy is nem kell izminek lennie
Az ideál dolog baromság.
Ha nekem pl az ideálom barna haj kék szem, izmos.
És ha szembe jön velem egy szőke zöld szemmel? Akkor az már nem tetszhet? :)
világos szem, magas homlok, oldalválaszték a hajban, esszenciális ártatlanság a szemben, szép mosoly, vékony testalkat, szép hang, minimális borosta.
22L
Ne legyen vastag a csípője.. Legyen izmos, de nem baj ha nincs kocka hasa stb, csak ne legyen elhízva, szóval vékony.. Jó legyen a stílusa.. Én szeretem ha sportol, főleg ha lovagol, vagy focizik, vagy úszik.. A haja legyen divatos(képen látni fogod) Imádom a zöldés a barna szemet, de ez számomra nem fontos.. Ja és széles váll, vékonyabb láb.:DD
Azért mielőtt ideált írnék tisztázzunk valamit. Lehet egy fiú akármilyen helyes meg jóképű, de nagyon fontos a belső is, mert mégis csak mit ér a jó külső, ha nem tudsz vele normálisan beszélgetni? És most leírom nekem mi tetszik, de ezek nem kötött dolgok, tehát ha másmilyen akkor sem gond:)
De mivel most a külsőség érdekel hát legyen:)
Vékony, de azért nem a csont és bőr, hanem egy kicsit izmos is. Hajszín lehet szőke, barna, fekete...(csak vörös ne). Szemszín is igazából mindegy, mivel azt nem tudjuk megváltoztatni, de azért ha választhatnék a kéket mondanám:) Haj.. Hát ami jól áll neki, de nekem legjobban az oldalt rövidebb, középen hosszabb "páwás" fazonú tetszik.:)
Képet is küldhetek:(álom pasim)
De az ilyen fiúk is tetszenek:
Sötétbarna vagy fekete áll alattig,illetve vállig érő ÁPOLT haj.A szemszín édes mindegy,de előnyben a szürke és fekete szemű egyének.A testalkatról csak annyi,hogy nem kell izomagyúnak lennie,de nem árt ám ha nem túlsúlyos az illető,sőt...Na jó,lényeg hogy adjon magára.Legyen magasabb nálam(170 cm körül).
Persze a jellem se utolsó.Azzal pedig totál elvágja magát a csávó,ha olyan a ,,bokrot is megb_aszom'' féle.
Ezek azonban nem kötelező kikötések ám,csak a jelenlegi ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!