Vásárolsz fehérneműt webáruházban?
Egy fehérnemű nyitásán gondolkodom, és gondoltam mellette csinálnék egy webshopot is.
Ti vásároltatok már fehérneműt webshopban? Ha igen, milyen termékeket pontosan, és mennyit szántok egy-egy darabra?
Nem, fehérneműt, pl. melltartót szeretem mindenképpen felpróbálni, mert tökéletesen kell passzolnia, és hiába tudom a méretem, mégis minden fazonnál, minden márkánál vannak eltérések.
A bugyit nem próbálom fel, de azt is szeretem élőben látni a méret miatt.
Nem.
Melltartót méret és centi alapján sem lehet biztosra venni, alap, hogy felpróbálja az ember.
Még bugyit se igen vennék ilyen módon, max 1-1 alkalmi darabot, mert az úgysem arra van, hogy sokáig az emberen legyen. :D Weben keresztül ilyet is csak azért vennék, ha szállítással együtt is lényegesen olcsóbb lenne, mint üzletben. De a sima darabokat jobb szeretem megfogni, látni, hogy milyen az anyaga, és milyen minőségű.
De szerintem a fehérnemű üzletet eleve jól gondold át. Drága darabokra nincs nagy kereslet, illetve elsősorban akkor triumph-ba és egyéb ismert üzletekbe megy az ember, az olcsóbb darabokat pedig megkapod akármilyen kínai üzletben is, vagy akár a plázás butikokban, külön ilyen üzletbe kevesen járnak.
Én vennék, amennyiben lehetöség van arra, hogy a nem tökéletesen jó méretet/fazont ingyen visszaküldhessen.
Ezen kivül nekem fontos lenne, hogy sokféle szín és fazon legyen minden méretben, illetve többféle alapanyag.
Én melltartót rendszeresen rendelek interneten, időnként szettet is. Bár én is jobban szeretem az "élő" vásárlást, csak sajnos a boltokban még a méretemből nem nagyon szokott lenni, a választék meg bőven felejtős.
Eddig többnyire bejött, úgyhogy most már bátrabban rendelek drágább darabokat is. Ami meg valami miatt mégsem volt jó, azt továbbadtam vaterán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!