Hogyan lehet stílusosan öltözni nagyon hidegben pasiknak?
Akkor rosszul fogalmaztam a kérdést. Attól még nem itt kéne levezetned a feszkót!
A színösszeállítással nincs gondom. Csak pár férfias színt hordok. Az a gond, hogy hamar megbetegszem a hidegbe ezért vastag cuccokat veszek fel, viszont nagyon idétlenül nézek ki nyakig beöltözve ezért a téli ruházat összeállításban kérek tanácsot. Linkeljetek összeállítás ötleteket. A munkahelyem miatt sportos-elegáns stílust.
25/F
Haha, első de vicces voltál....
Szerintem alap lenne a szövetkabát, ez mindenképp stílusos és elegáns. Neked mivel fázós vagy, gyapjú tartalmú jó lenne mindenképp. Gondolom ing, zakó is követelmény a munkahelyeden, tényleg nehéz így elegánsan öltözni, zakóra nem nagyon lehet vastag pulcsit felvenni. :) Jobb választás lenne a kardigán, ez jó szerintem és melegnek is tűnik: [link]
Meg sál is kell mindenképp, szövetkabáthoz nagyon jól megy, mindegy hogy milyen, színben menjen az
Cipőből ami elegáns, az nem meleg. :) Vagyis azért lehet találni, én láttam már, de magas szárú, belül bundás legyen, neked az lenne a legjobb. Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!