Milyen színű felső illik egy királykék szoknyához?
ne pirosat!
fehéret...tudom kövérít de ha olyan fazonú akkor csonos lehet..és leginkább ez a szín illik a szoknyához főleg ha fehér pöttyös....
vagy esetleg ezüst.
mindenképp valami egyszerűbb fazonú mert a szoknya így is "feltűnő".
Igen , visszagondolva tényleg az eszüt volt a legjobb ötlet tőlem is ...kérdés h szoknya anyaga milyen, fényes-e..bár gondolom nem...
amúgy alkat szempontjából midnegy, mert az éles átmenet kövérit, a kevésbé eltérő szin nem..meg ez inkább ruha szabástól függ sztem, nem színtől
A királykék nagyon feltűnő, élénk szín, tehát ha nem akarsz úgy kinézni, mint akit a 80- as évek retros korszakából küldtek, ne vegyél fel hozzá élénk színt.
Én feltűnő alsóhoz többnyire feketét, szürkét stb. veszek fel, ami nem feltűnő.
De az a tuti ha majd felpróbálod azt a szoknyát a felsőiddel. :) Érezni fogod, hogy jó- e pl. pirossal, pinkkel stb vagy nem.
Ági
Ajaj.Làtom nem olvassàtok el,hogy mre kell.Igen régies retros idökre emlékeztetö!Szalagavato rocky tànc..
Szoval szerintem àltalàban a piros,sàrga menne hozzà,fehér temagad irtad kilöve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!