Ilyen kövéren felvennétek ezt a kabátot télen? Képek
2013. nov. 26. 11:21
1/10 anonim válasza:
Ha vékony lennél se kéne erőltetni,nagyon csúnya ez a kabát..
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes a kinézeted, nem mondanálak kövérnek, inkább teltnek.
Mindazonáltal ezt a kabátot én senkin nem találnám szépnek, így nem venném fel.
3/10 anonim válasza:
Ez a kabát nagyon csúnya.. Olyan vagy benne mint a michelin baba
Egyébként egy jó tanács: Sose hordj olyan kabátot vagy ruhát ami még jobban kiemeli a kövérségedet. Neked a súlyod miatt nem szabadna ilyen pufajka kabátot viselni.. Ha alacsony vagy akkor nem szabad ilyen hosszút sem viselni mert így még törpébbnek látszol
4/10 anonim válasza:
Akkor mégis mit csináljon ebben a hidegben? Nem lehet mindig jól kinézni. A kabát tényleg ronda, de ha melegebb mint bármi más a szekrényemben, én felvenném.
6/10 anonim válasza:
ilyen hidegben az egészség a fontosabb,derekadat betakarja, majd legközelebb,ha kabátot veszel,inkább hosszanti csíkok legyenek benne.
7/10 anonim válasza:
akárhány kiló lennék sem vennék fel semmi pénzért ilyen kabátot.
8/10 anonim válasza:
Nagyon messze állsz a kövérségtől, még duci sem vagy.
A kabát amúgy tényleg nem valami szép.
9/10 anonim válasza:
Ha lehet inkább valami mattabb anyagút keress.
10/10 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem nagyon csúnya ez a kabát.. Ha vékony valaki, ha nem, akkor is Michelin-babára emlékeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!