Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények a CCC cipőboltról?

Vélemények a CCC cipőboltról?

Figyelt kérdés
Jobb, mint a Deichmann? Én most vettem ott csizmát, picit kínai szaga van, nem vészes, viszont kényelmes. Remélem fogja bírni valamennyire a telet...

2013. nov. 25. 23:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Én is pár hete vettem egy jennifer&jennifer márkájú bakancsot, kb. 9000-ért. Eddig meg vagyok vele elégedve, meleg, kényelmes, és úgy tapasztaltam, nem ázik be. Persze azért még megvárom a telet a 20 centis hóval, mielőtt elszólnám magam. :)
2013. nov. 26. 20:46
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Nekem 3 J&J körömcipőm van tökéletesen kényelmesek és sokat hordtam őket és még a sarokflekk se kopott meg és 6200 Ft volt darabja azt hiszem.

Illetve van 5 pár szintén J&J bokacsizmám, 4 magasabb sarkú és egy lyukacsos átmeneti laps kakancsféle imádom őket és jó minőség :) 10 ezer volt a legdrágább 6800 a legolcsóbb :)

2013. nov. 26. 22:10
 13/27 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó vagyok...amúgy elég butus vagy hogy előre sopánkodsz hogy tönkremegy...ha mégis tönkremegy akkor visszaviszed és cserélik.

6 hónap a garancia rá, 2 év a jótállás, de 6 hónapon túl neked kell bizonyítanod a gyári hibát (7000 Ft Kermi bevizsgálás díja stb) de azt hiszem hogy ha egy párezres csizma kibír egy teljes szezont az már nem rossz.

Nekem a 10+ ezres 5th Avenue cipők a deichmannból a sztárocskák fejével reklámozva jó ha kibírtak 1 szezont... annyit egy J&J cipő is kifog fele pénzért :)

2013. nov. 26. 22:14
 14/27 A kérdező kommentje:
Most elkezdte törni a lábamat, pedig már hordtam párszor...
2013. nov. 27. 16:32
 15/27 anonim válasza:
61%
én befürödtem vele 4 párból mind tönkre ment ..40e ft-om oda lett vennem kellett ujakat
2014. júl. 21. 17:47
 16/27 Ana2 válasza:
Alig hordtam a cipőt, 1 hónap alatt kifakult a bőr az orrán (biztos kismotoroztam), nem cserélték ki. Hopp 11 rugó!
2015. ápr. 24. 14:23
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

A ccc ugyan ez szinte "minoseg" teren mint a deichmann es ha kinai szaga van,akkor jol erzed!

Ccc-be vagyok egy elado es dolgoztam mar a deichmanba is,eleg tajekozot vagyok ezekrol a draga neha otromba minosegu es nemely ocsmany kulseju cipokkel kapcsolatba.

2015. ápr. 27. 00:21
 18/27 anonim válasza:
62%
Rendszeresen vásárolok a CCC boltokban. Van táskám, szandálom, balerina cipőm, félcipőm. Egyikkel sem volt eddig semmi bajom! Nyúzom folyamatosan valamennyit! A táska a 2. nyarat tölti velem, és még mindig olyan, mintha most emeltem volna le a polcról! A cipők is kiváló minőségűek és nagyon kényelmesek! Deichmann cipőkkel mindig megjártam, és azok nekem nem is olyan divatosak, tartósak, kényelmesek.
2015. júl. 12. 21:59
 19/27 F.Timi válasza:
100%
Szerintem a Ccc egy gagyi bolt,nagyon rossz vèlemènyem van róluk,soha többè nem veszek tőlük cipő sőt senkinek nem fogom ajànlani őket.Vettem nàluk egy strasszos szandàlt amit a negyedik napon vissza vittem mert lepotyogtak róla strasszok.Kèt hetet vàrtam mire kitalàltak hogy az èn hibàm miatt potyogtak le,nem cserèltèk ki a pènzt sem adtàk vissza sőt meg sem javíttattàk.Akkor kèrdezem mi is az a garancia???Úgy verik àt az embert ahogy akarjàk.Szemèt egy bolt a főnökèvel együtt aki titokzatos módon a hàttèrben marad ès az eladókra bízza az intèzkedèst akik azzal mentik ki maguk,hogy nem ők döntenek!!!
2016. jún. 20. 21:55
 20/27 anonim válasza:
63%
Ennyit a CCC uzleteirol. A kepeken lathato cipot 2016.09.27-en vasaroltam a miskolci Auchan CCC-ben. Ma felhivtam oket, hogy van-e lehetoseg cserere, penzvisszateritesre stb. Valasz: van. 5 napos bevizsgalast kovetoen van csere. Ugy oszinten!!! Ki az az idiota barom, aki ezek utan megbizik a CCC-ben, es az altala forgalmazott kinai minosegtol is szarabb termekben? Mert en nem!
2016. okt. 30. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!