A műszállal kevert, de nagyrészt természetes alapanyagokból álló ruhák nem jobbak, mint pl. egy 100% pamut?
Figyelt kérdés
Nagy arány természetes szál 60-80, a maradék 20-40 pedig műszál. Nem javítja ez fel a ruha minőségét? Megtartja a természetes szál előnyeit, és hozzáadja a műszál előnyeit is, mint pl. kopásállóság, hosszabb élettartam, erősebb anyag. Azért gondoltam erre, mert sok nagy, híres cég ilyen ruhákat gyárt. Látni, de nem sok ruhájuk 100% pamut vagy gyapjú. Szinte mindegyik keverék, de a műszál mindig kisebb arányban van.2013. nov. 25. 22:44
1/4 anonim válasza:
Azért nem jó, mert a műanyagban nem szellőzik az ember bőre. Én inkább adok ki több pénzt 100% pamut ruhákra, minthogy belefülledjek a műszálasba.
2/4 anonim válasza:
ez sem igaz ma már mert pl ott a coolmax, ami műszál mégsem fázol meg benne ha megizzadsz, egyrészt elvezeti a vizet a testedről, másrészt nem ázik rongyá mint a pamut
de mondhatom a polar pulcsikat is, az is műanyag
3/4 anonim válasza:
Hova vezeti a vizet a testemről?
4/4 anonim válasza:
s bőrödről el, de nem szívja meg magát minz a pamut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!