Bekescsaba kornyeken nem tudtok jo rock ruhazati boltot?
Figyelt kérdés
Ilyen nem tul hard metal cuccokra gondolok, hanem ilyen progressive stilushoz illore, es valami hosszu szovetkabat (nem ez a foldonhuzomaveget tipus), es cipo teren javaslat, illetve kiegeszitok hozza. (Nehany adat: kb 176-177 korul vagyok, atlagosnak testalkattal, talan kicsit sovanyabb) elore is koszonom!2013. nov. 25. 21:27
1/8 anonim válasza:
a sétálón a rocker bolt!! a borozóval srégen,a régi rossman,a mostani one euro mellet kb
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom melyikre godolsz, en is ismerem, sok cuccom van onnan de eleg draga meg nem teljesen az en izlesem, ami olyan volt az mind van, azert koszi, remelem leszek ujak ott is:D
2013. nov. 26. 22:06
4/8 A kérdező kommentje:
Bocs hogy nekem nincs 3500-am egy polora...-.-
2013. nov. 27. 09:47
5/8 Nayal válasza:
2700-ért is kapsz, meg olcsóbban is. Neten is ennyi de ott van kiszállítási díj is. Bőrkesztyű 1500, karomgyűrű 1800 hol drága ez? Én most voltam hajtáson 3500-at kaptam, és megyek még két napot. De Te tudod...
6/8 A kérdező kommentje:
Progressive stilushoz a karomgyuru illik? De azert koszi, elnezek oda
2013. nov. 27. 20:53
7/8 Nayal válasza:
Nem, csak az ár miatt mondtam. Őszintén szólva szerintem nincs a progressive rock-hoz kötött öltözködési stílus. Legalábbis Én olyannal még nem találkoztam. Mutatnál pár képet?
8/8 A kérdező kommentje:
Konkrétat nem tudok, inkább Daniel Gildenlöw féle ruhák, de olyat sehol se találok csak szarokat
2013. dec. 2. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!