Bonbon11 kérdése:
Elsősavató, hogyan öltözzek ősembernek? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, 9.-es vagyok, és elhalasztották az elsősavatónkat December elejére. Ősembernek kell öltöznünk, és a gond, hogy ötletem sincs, hogy hogy valósíthatnám meg :D Tudnátok mondani ötleteket amik viszonylag olcsón kivitelezhetőek? Elsősorban a ruhával kapcsolatban, mert tanácstalan vagyok:/ Előre is köszönöm:) 15/L2013. nov. 25. 18:44
1/1 anonim válasza:
Vegyél fel valami rongyos, barna ruhát, esetleg amit nem használsz kicsit szétmarcangolhatod :D Meg vigyél magaddal valami vastag ágat. Hirtelen ennyi jutott eszembe. És járj görnyedten! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!