1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon nem. Bár én mindig magasszárú Conversbe járok:D 20/F Ezt inkább a fiatalabbak veszik nem?
2/11 A kérdező kommentje:
Igen a fiatalok, de te is fiatal vagy még :D
Leírnád mi nem tetszik benne?
2013. nov. 23. 13:27
3/11 anonim válasza:
Először is nem az én stílusom másodszor meg a vastag és magas szára miatt hosszú gatyával olyan furcsán nézne ki szerintem. Na meg persze nem menne az öltözködési stílusomhoz:) De ez csak az én véleményem
4/11 supra01 válasza:
Nekem nagyon tetszik! Jó a szürke meg a kék együtt, és szerintem divatos is, meg klassz, hogy magas szárú!!!
5/11 anonim válasza:
Nem tetszik ez a kék benne... egyébként nem lenne rossz.
6/11 anonim válasza:
Én simán felvenném, szeretem az ilyen stílusú cipőket. Meg az említett Converse-t is :D Na meg az ára is egész korrekt. Kíváncsi lennék, mennyit bír...
7/11 A kérdező kommentje:
Igen én is kíváncsi vagyok arra hogy mennyit bír hiszen nike szóval minőségi.Ezek szerint sokáig kéne bírnia.
2013. nov. 23. 14:21
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 23. 14:30
9/11 dragonkalo válasza:
Nekem tetszik,én felvenném.
Általában ilyen deszkás stílusú cipőkben járok(magas szárúban).Habár jelenleg Suprám van :D.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!