Fiúk! Nektek bejön az, ha a cicanadrűg bevág a fenékbe? Lányok, ti ezt r. bancosnak találjátok? Vagy ti is szoktátok így hordani?
Én nő vagyok, és nekem is tetszik úgy és jól is mutat benne a farom,de utcára SOHA nem venném fel,mert r*bancos, és ízléstelen. Eléggé izzadságszagú, ez a "csak vegyen már észre valaki" kategória, szerintem....
Sajnos a fiatal lányok 90%-a nem tudja rendesen hordani a leggingset, csak úgy mondom: egy 5 perces buszozás alatt Szeged belvárosában 26-ból 23 olyan lányt láttam,akinek fogalma nem volt arról,hogy a leggings nem nadrág... Aztán meg vinnyognak, hogy "jaaaj, megbámult az a pasi!!". :)
21N
Én is ezt figyeltem meg. A sok 14-15-16 éves kis tini azt hiszi milyen menő, közben meg ízléstelen. Ha azt akarod, hogy csak megdugni akarjanak, nyugodtan hordjad.
24f
Szerintem az egy dolog, hogy közönséges, és soha nem venném fel, de milyen borzasztó kényelmetlen dolog lehet?! :D Szeretem, ha a a cicanaci nem feszül addig a szintig...
Plusz, láttam már tesiórán ilyen bevágós világosszürke cicanacit középen-hátul beizzadni, majdnem távolhánytam távolugrás helyett :D
Döntsd el milyen fiúknak akarsz tetszeni...
Egyébként szerintem is ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!