Fiúk lányok, mit gondoltok az ilyesmi bőr szoknyákról? Csini vagy r. b. ncos? KÉP
2013. nov. 19. 17:53
1/18 anonim válasza:
Se csinos,se r*bancos,egyszerűen ronda,de turkálóban kapsz ilyet párszáz forintért,nem kell ehhez tally weijl.
Ha neked is ilyen pálcika lábad van,akkor meg főleg nem ajánlom,egy formásabb lábon talán egy fokkal elviselhetőbb...
3/18 A kérdező kommentje:
Persze azt is megírhatjátok h nem tetszik, és h miért.
Itt van pár kép amin jobban látszik:
Amúgy nem tallyban terveztem emgvenni, már ha megveszem egyáltalán :)
2013. nov. 19. 18:13
4/18 anonim válasza:
Szerintem csinos.Nekem tetszik.
Ha a megfelelő kiegészítőkkel veszed fel,úgy a legjobb.
5/18 anonim válasza:
A lábtól sok függ. Mármint attól a lábtól amit a szoknya alatt láthatnak.
Egyébként ha neked tetszik, használd. Ha nem tetszik, meg se vedd. Ne azért viselj egy ruhát, mert XYnak tetszik, vagy mert Znek is van.
6/18 anonim válasza:
én is ilyet fogok venni,most ez a trendi és nekem is tetszik.de én se teillyben ,vagyis megnézem ott is mennyi az ára,de sztem nem ott fogom megvenni
8/18 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon ronda, és nem azért mert bőr, hanem mert "tüdőszoknya", valahogy olyan bénán áll mikor tüdőig felhúznak emberek egy szoknyát, vagy nadrágot...
9/18 anonim válasza:
Nekem a bőrről mindig feszülős dolgok jutnak eszembe. Ilyen szoknyába is inkább valami tapadós ceruzát tudnék elképzelni. Nekem fura ez a lenge dolog :D
10/18 anonim válasza:
Most nagyon divatosak az ilyen fazonú bőrszoknyák, de én semmi pénzért nem venném fel :D nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!