Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól áll nekem a szürke?

Jól áll nekem a szürke?

Figyelt kérdés
barna szemem van és világosbarna hajam, kissé sápadt arcbőröm.Szeretnék venni egy szürke pulcsi de nem merem mert nem tudom hogy jól áll-e. Szerintetek ezekhez az adottságokhoz milyen??és ha nem jó akkor milyen színt vegyek???
2009. nov. 18. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Bár nekem nem jon be a szurke, mert egy kicsit lehangoló, de ez a te választásod:)

Menj be egy uzletbe és próbáld fel, csak úgy tudod meg, hogy illik-e, mi nem mondhatjuk meg!

2009. nov. 18. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom a sápadt archoz nem megy a szürke. Ezt hallottam már, és magamon is tapasztaltam, mert én fehér vagyok mint a hó. De ezt tényleg látnod kell magadon.

L/15

2009. nov. 18. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is kb ilyenek a szineim és legjobban a szürke áll nekem, de ez nem csak a haj/szem/bőr színtől függ. felveszed és úgyis meglátod. ha bizonytalan vagy, barátnő vagy anyuci véleményét is kikérheted :)
2009. nov. 19. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:

a szürke nagyon jó szín!!!felveszel hozzá valami színes kiegészítőt(nyaklánc, fülbevaló, öv...stb) és máris fantasztikusan nézel ki!

elméletben amúgy a világos bőr(+ világos barna haj) nem valami jó a szürkéhez, mert túl sápadt leszel, de erre magamat tudom felhozni ellenpéldának(szőke haj, világos bőr, és nagyon jól áll a szürke)

amúgy néha nem is gond hogy sápadt vagy, ez akár még jól is állhat(bár ezt láthatatlanban nem tudom biztosra mondani)

2009. nov. 19. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! végül is vettem a promodba egy kékes-lilás pulcsit, ez jobban tetszett:)
2009. nov. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!