Tetszik nektek ez a kabát?
2013. nov. 18. 21:50
1/4 anonim válasza:
a kp alapján melegnek tűnik, meg divatosnak, én mondjuk hordanám, mert tetszik
2/4 anonim válasza:
Szerintem mivel bundázott belül is elég meleg, biztos nem fáznál benne ez normális téli kabát (végre). Tetszik is,hordanám is,de nem adnék ki ennyit érte. De ha van rá kereted akkor vedd meg nyugodtan!
3/4 anonim válasza:
Szerintem is jó a téli hideg ellen, mert írja hogy báránybundával van kibélelve. Nekem őszintén szólva nem tetszik ez a fazon, de ha neked bejön, akkor hordd nyugodtan.
4/4 anonim válasza:
Ha belül bélelt, akkor megfelelő télre, nem fogsz fázni. Nekem tetszik,én hordanám :) viszont ennyit nem adnék ki érte, de a te pénzed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!