Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Használt, de márkás ruha?

Használt, de márkás ruha?

Figyelt kérdés
Van tapasztalatok a használt (persze nem rongyos, csakis megkímélt állapotú) ruhák vásárlásáról? Levi's, Retro Jeans, Devergo farmereket találtam 6-7 ezer forintért, az eredeti 20-28 ezer forint helyett és 1-2* használtként van hirdetve. Szerintetek érdemes megvenni használtan a legjobb minőségű ruhákat, amik nem nyúlnak, nem fakulnak, nem mennek tönkre olyan hamar? Vagy inkább vegyek ennyi pénzért márkátlan, olcsó, de új ruhát? Köszi a tanácsokat, sokat jelent! :)
2009. nov. 18. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Én csak annyit mondanék, hogy semmi különbség nincs márkás és márkátlan közt.

A márkásnál nem azért fizetsz többet mert jobb a minősége hanem mert neve van. Ugyanabból készül amiből a többi farmer, van hogy még ugyanott is gyártják le.

2009. nov. 18. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi,de sajnos én nem így vettem észre.. volt összesen 2 ilyen drágább farmerom és szerintem sokkal szebbek voltak rajtam és mosás után kényelmesebbek voltak, mint amiket párezerért vettem.. csak ugye nincs mindig elég pénz, ezért jött most ez az ötlet... =)
2009. nov. 18. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek azzal, hogy egy márkás ruha egész más mint amit megveszel a butikokban vagy a kínaiban. Sokkal jobb minőségű, és az tényleg úgy áll az emberen, ahogy kell. Sokkal jobban érzem magam egy márkás cuccban. Nem úgy mint pl a kínai farmerok, amit egy hosszban árulnak és mire felhajtatod elveszti a fazonját.

Viszont használtként én ennyiért sokallom ezeket a gatyákat főleg, ha esetleg később derül ki, hogy hamisítvány. Régebben én is vagyonokat költöttem a levi's farmerjaimra, de aztán rájöttem, hogy a turkálók pont ezzel a márkával vannak teli. Amit eddig 20 ezerért vettem azt most megveszem 2 ezerért. Illetve nekem még bejönnek az outletek, ott is 8-10 ezerért vettem a retro farmerokat, és azok tényleg eredetiek és újak.

2009. nov. 19. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kb. 3 éves Pepe Jeans halásznacim.... egyre többet hordom, annál jobban néz ki, de tényleg. Sehol nem kopott meg az anyag, csak a színe fakult az ezer mosástól, de ennyi kell is :)

Én kínaiban sosem vásárolok, turkálóban szoktam jó fazonú nacikat venni, illetve olcsóbb plázás üzletekben. Tally, Pimkie nacik szépek és még sosem csalódtam bennük. Előbb untam meg mint hogy tönkrementek volna.

Az eredeti kérdésre visszatérve: vedd meg használtan nyugodtan, gondolom teszvesz, vatera, én is vettem már harmadáron nacit, nem csalódtam.

Ági

2009. nov. 19. 09:55
 5/6 A kérdező kommentje:

köszike a válaszokat =)

rendeltem egy retro nacit 7 ezer forintért, és az eredetiséget blokkal tudja bizonyítani, meg amúgy is észrevenném, de megbízható az eladó. :) :)

állítólag még sosem volt mosva, csak fél órát használva, de az eredeti vásárlónak kicsi volt...

Ha tényleg tetszik, akkor még veszek tőle, ennyi pénzért nekem megéri ez a minőség. =)

puszi

2009. nov. 19. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:

6-7 ezerért nem csak kínait vehetsz

áá én az ilyesmit sose fogom megérteni :D

persze, a márkás cuccok jobb minőségűek, de szerintem egy határ fölött nincs sok külömbség köztük.

2009. nov. 21. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!