Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ferfiak nektek tetszik mikor...

Ferfiak nektek tetszik mikor egy non van valami leopardos mondjuk egy ing vagy egy sal?

Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 14:38
 1/6 OMG! ***** válasza:
Én lány vagyok, de az én fiú barátaim, ha megláttak egy lányon valami leopárd mintás cuccot, egyből elkezdték kritizálni. Van akinek bejön, van akinek nem. Ízlések és pofonok.
2013. nov. 16. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Én imádom! leopárdos,vagy tigrises tapadós felső a gyengém.
2013. nov. 16. 18:56
 3/6 Scalperworm válasza:
Nekem nem ... :)
2013. nov. 17. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kis mértékben elmegy, de akkor is csak akkor, ha natúr színekkel van kombinálva (sál, karkötő, bizonyos szerelésekhez leggings). De a leopárdos felső, főleg, ha tapad, nekem iszonyat közönséges.
2013. nov. 17. 16:25
 5/6 Nimród Csaba válasza:
Szerintem ez nagyban függ attól, hogy mennyire megy a nőhöz az adott ruhadarab! Láttam már olyan lányt aki sokszorta vonzóbbnak látszott tőle és olyant is akinek nevetségesen/giccsesen állt!
2013. nov. 17. 17:19
 6/6 Nagyfater válasza:
Ing vagy sál hidegen hagy, de egy bugyi.... :-)
2013. nov. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!