LÁNYOOK! Segítsen nekem valaki melyik leggings-et válasszam!?
Figyelt kérdés
kikérném a véleményeket nehogy valami olyat vegyek ami aztán ronda lesz hát nemtudom hogy jol fognak-e állni akármelyik is mert eléggé hosszú és vényok a lábam lehet hogy ezek még jobban csak optikailag növelik?? nah ezek lennének: [link] a másik: [link] nah nektek melyik tetszik jobban és milyen pólót vegyek hozzájuk (valami egyszerüre gondoltam. Ugy egyszerű hogy nem tiszta mintás mert minkét gatya nagyon mintás és akkor az már nem lenne ugy jó esetlek egy csinosabb sima szürke vagy kivágottabbb szürke hogy ne legyen olyan uncsi:D vagy fekete valami szolid mintával valami ilyesmire gondoltam) jah és még azt kérdezném ha olyan pólót veszek hozzá ami hosszított vagy tanika formájú az ugy takar a lábamból és nem tűnik olyan hosszunak benne a lábam nem?!? amugy az öltözék győrbe lenne mozizós vásárolós csajos napra :) előre köszi 14/L2013. nov. 15. 20:44
11/17 anonim válasza:
Annyira egyik sem az én stílusom, de a második jobban tetszik :)
Nem baj az, ha hosszúnak tűnik a lábad, a hosszú láb szexi. Én fekete felsőt vennék fel hozzá.
12/17 A kérdező kommentje:
akkor meg nem értem mit problémáztok:DDD a középsőmbe ugysem vág bele vagy nem simul ráannyira h akármi is látszodjon lelőle.... XD mondom a seggem meg takarja igy nemértem akko mit akartok :D
2013. nov. 16. 17:38
13/17 anonim válasza:
De jo lenne mar ugy elfelejteni ezt a cicanadragot meg a hozzakapcsolodo kerdeseket ugy ahogy van!!!
Ez csupan egy elonytelen viselet eroltetese,ami ugy indult ,hogy egy izlestelen pitcsa felvette,kitalalta hogy de jol nezek ki hol ott nem! Majd a tobbi az elzo butasagabol eredendo batorsaganak koszonhetoen elkezdte utanozni!
Az egyiket sem zavarja,hogy mindegyiken szarul fest?
14/17 anonim válasza:
Jólvan, akkor mutogasd a p*nádat 14 évesen a nyílt utcán! Én pl. leszarom, csak tanácsot próbáltunk adni, hogy ne égesd szénné magad!
15/17 A kérdező kommentje:
jézusom most mondtam h egyáltalán nem láccik ki semmim mert nem feszül ott rám annyira nem szoktam nagyon felhúzni és mard mindig egy pici kis ülep rész igy sosem vág be vagy ilyesmi nemtudom ezt mért olyan nehéz megérteni.....
2013. nov. 16. 21:07
16/17 anonim válasza:
Csak hiszed, hogy nem látszik ;)
17/17 anonim válasza:
Mindkettő ronda és egyik sem divatos. Komolyan mondom, maximum kinevetnek vele, főleg ha kirajzolja a női öm idomaidat(?) legalábbis én röhögök azokon, akiknek MINDENE kilátszik a bugyivonaltól kezdve a punája formájáig:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!