Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Bejön nektek ez a stílus?

Lányok! Bejön nektek ez a stílus?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mit szóltok hozzá, brutális mi?:) Bejön nektek ha a férfi szexi halál / sötét oldal szerű cuccokat hord?

2013. nov. 15. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van annak aki azt monta fotókon jól mutat, de utcán... Csak képzelj el egy átlagos szituációt. Oké hogy halál és lefelé néz kvázi a semmiből jelenik meg, de a valóéletben nem kivitelezhető. Ahogyan járás közben el kezd lógni ide oda a ruhadarab inkább ízléstelennek tog hatni.
2013. nov. 15. 23:21
 12/27 anonim ***** válasza:

Ez halál? :D Inkább vicces.

(Mielőtt bárki beszólna, többek között black metalt és death metalt is hallgatok, mint sok ismerősöm is, tehát ismerem én is az elmúlással, halállal kapcsolatos gondolkodást.)

2013. nov. 15. 23:44
 13/27 A kérdező kommentje:

12, akkor nem ismered eléggé.;) Ez konkrétan black / posztapokaliptikus öltözködés, külföldön egyre többen járnak ilyen cuccokban, és miért lenne gáz utcára? Azért, mert valaki mer öltözködni, és nem tucatmóni, tucatjani az utcán? Én nevetek inkább azon, aki annyira korlátolt, hogy nem tudja belőni. Az a saját szegénységéről árulkodik.

Előző, van két ilyen cuccom, nem lóg az utcán... Ezeken mindenhol van rejtett kapocs. Engem sosem érdekelt mások mit gondolnak, azt veszek fel ami tetszik, aztán aki érti az érti, aki nem azt meg csak sajnálja az ember.

2013. nov. 16. 07:34
 14/27 anonim ***** válasza:
Te nagyon korlátolt ember vagy kérdező. Te nem tudod hogy az emberek NEM egyformák? Mindenkinek van véleménye. Te meg lesajnálod azt, akinek nem tetszik valami? Ki vagy te hogy így ítélkezz?
2013. nov. 16. 07:56
 15/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, te vak vagy, mint a segg. Hihetetlen milyen sötét emberek vannak. A tárgy itt a tudalanság, és nem pedig hogy tetszik-e valakinek vagy sem. Én ismerem a saját stílusomon kívülieket is, de nem szólom le, csak azt mondom az nem a stílusom.
2013. nov. 16. 12:03
 16/27 Joy Turner ***** válasza:
100%
Ha nem érdekel mások véleménye, akkor minek írtad ide ezt a kérdést? Egyébként sztem olyan, mintha egy csöves aggatott volna magára egy csomó kikukázott rongyot.
2013. nov. 16. 14:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjál már, de ki vagy te hogy így beszélj másokról? Azt hiszed mert egyéni stílusod van, ami konkrétan úgy néz ki mint egy csöves leszagatott cuccai, te tojtad a spanyol viaszt? Hát baromira nem. Te csak egy kis csíra vagy aki biztos hogy nem több 14nél...

Egyébként segítek neked te nagyon szerencsés.. mert szerintem kettőnk közül te vagy a vak és gyenge elméjű ha még arra sem emlékszel milyen kérdést írtál ki hüly€gyerek!

Idézem:

"Lányok! Bejön nektek ez a stílus?"

Ez mi ha nem véleménykérés te majom?

2013. nov. 16. 16:21
 18/27 A kérdező kommentje:
utolsó, látom sz.r az életed..:) Én ki vagyok? Én vagyok az Isten, te pedig egy s.ggdugó vagy.;) De a legszánalmasabb fajtából.
2013. nov. 16. 16:56
 19/27 anonim ***** válasza:
nekem a dementor, zombi, múmia szavak jutottak eszembe..
2013. nov. 16. 17:27
 20/27 A kérdező kommentje:
Na végre, utolsó Te vágod a témát, respect.:)
2013. nov. 16. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!