Hol tudnék venni ilyen táskát?
Figyelt kérdés
Nem tudom magyarul mi a neve, angolul "flap bag"-ként kerestem rá és találtam csomót ami tetszik. Ilyesmit keresek, ez nagyon tetszik:
Nem tudjátok konkrétan hol kaphatnék ilyet vagy hasonlót? Már mindenhol kerestem de sehol se találtam :(
2013. nov. 13. 22:55
1/10 anonim válasza:
Nálunk nyáron tele voltak vele a kínaik.
Hol az a mindenhol? Bőrdíszművesnél nem rogsz kapni, de kínaiban még akad. Na meg az ebayen.
2/10 anonim válasza:
Kínai boltok, ebay, én is csak ezeket tudom javasolni.
3/10 anonim válasza:
A kínai boltokban Dunát lehet ezekkel rekeszteni, szinte csak ilyen táskák vannak, még most is. De máshol nem nagyon láttam.
4/10 A kérdező kommentje:
na, kínaiban pont nem néztem, gondoltam Bershkában, H&M-ben, New Yorkerben meg ilyenekben biztos találok... hát nem :@ :D köszi a válaszokat!
2013. nov. 13. 23:16
5/10 anonim válasza:
Hogy konkrétabb helyet mondjak, hát, Pesten, Veszprémben meg Fehérváron vagyok csak ismerős, de ezeken a helyeken minden kínaiban látom ezeket a táskákat, valószínűleg máshol is van.
6/10 anonim válasza:
Kínaiban meg a piacokon. Tele van velük minden. Nem mindig a legdrágább helyeken vannak a tetszetős cuccok. Ott csak az aktuális trendek vannak. Ez a táska már jó pár éve nem divat. Egyszer majd nyilván visszajön, de az még sok idő. Vagy követed a divatot és vásárolsz a Váci utcában, vagy lejjebb adod és veszel olyan cuccokat, amik tetszenek. Nem fogsz belehalni. :)))
7/10 A kérdező kommentje:
nekem ez nagyon tetszik, meg hát a chanel örök divat :) csak hát nincs 16 ezrem egy táskára meg nem is akarok annyit adni érte (nálam komoly kiképzés vár a táskákra, ezért nem akarok drágát), így valami nagyon hasonlót keresek
2013. nov. 13. 23:31
8/10 anonim válasza:
A kínaiban kb. kétezerért osztogatják ezeket a táskákat. Hülyeség is táskára sokat költeni, ha valaki tényleg használja is, nekem a márkás, drága, táskáim (ami nem bőrdíszművestől volt, hanem valami divatházból) is szétestek egy év alatt, nem érdemes sokat költeni rá.
9/10 anonim válasza:
CCC ben vettem ezt 5490 Ft ért hosszú lánc pántja van. Volt fekete is meg más hasonló fazon. (volt olcsóbb is.)
10/10 anonim válasza:
Én Bershkában vettem hasonlót, de még kb 1 éve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!