Szerintetek ez a fürdőruha pici mellre jól állna, s méretben?
2013. nov. 12. 14:19
1/3 anonim válasza:
hát ezt fel kell próbálni ahhoz hogy megtudd. A modellnek sincs nagy ugyhogy lehet hogy jó lenne.
2/3 anonim válasza:
A fürdőruha is egy olyan dolog, hogy fel kell próbálni.
Én idén nyáron álltam bikini vásárlása előtt, lekaptam egy-két fürdőrucit, hogy felpróbálom, mondván, hogy milyen jók, milyen jól állnának nekem, aztán felpróbáltam és nem állt jól.:( Nem is vettem meg.
Látatlanban, pláne netről meg főleg nem rendelek ruhát. Lehet hogy a modellen jól áll, bármennyire sem nagyok a mellei neki sem, de lehet hogy attól meg rajtad nem fog jól állni.
3/3 anonim válasza:
Szerintem az ilyen fajták pont kis mellre valók. A nagyot már nem biztos, hogy rendesen meg tudná tartani, úgy ,hogy jól is álljon. Viszont valóban meg kell próbálni, akkor el tudod dönteni, hogy tetszik vagy nem. Lehet, hogy nem tetszik ahogy rajtad áll vagy kényelmetlen. Szerintem, ha netről rendeled is egy hasonlót érdemes megpróbálni, ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!