Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kilós vagy a vállfás tukáló...

A kilós vagy a vállfás tukáló a jobb?

Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy csak kilósban érdemes vásárolni, mert jobbak a cuccok és olcsóbb is. egy háda vállfás üzletben voltam, de ott minden elég, hát, nagymamás volt. és ha esetleg tudtok jó helyeket budapesten, akkor szívesen várom az ötleteket. előre is köszi!
2009. nov. 17. 15:50
 1/3 anonim válasza:
100%
A kilós. Izgisebb, olcsóbb. Én legalábbis jobban szeretem.
2009. nov. 17. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A kilós is vállfás, vannak ládák is, de azokban babarucik illetve kiegészítők, táskák vannak inkább meg a lakástextil.

A Háda kilósai a legjobbak, de nem mindegy mikor mész, árucsere után érdemes főleg.

Persze ott sem éri meg minden, mert van ami sokra jön ki. A darabárasokat hanyagolom, nagyon drágák lettek....

www.hadakft.hu ott nézz kilósokat, 3 kedvencem:

Pesterzsébeti: hozzám ez van közel, kicsi üzlet, de sosincs tömeg, ha messze van akkor emiatt nem érdemes odamenni, inkább csak annak, akinek útba esik/ közel van

Üllői úti: nagy, sok ember, de mivel nagy az üzlet, sok cucc van, érdemes elnézni oda is

Nagy Lajos király úti: extra nagy üzlet, rengetegen járnak oda, sok kereskedő is. Mivel a ruhákon lopásgátló csipogó van, ezért sokszor hosszú a sor a kasszákig.

Ági

2009. nov. 17. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2009. nov. 18. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!