Mennyi a postaköltség a Tesz-Vesz-en amit még a vételárhoz fizetni kell?
tökmindegy honnan küldik, súly alapján van a postai díjszabás.
A Magyar Posta honlapján megtalálod a díjakat.
:) Súlyfüggő
Pl. egy top 365 Ft- ból eljön, egy farmer 680 Ft, cipő csizma 815 Ft vagy 930 Ft méret és súlyfüggő :)
Jótanács: ajánlva kérj mindent, igaz az +200 Ft, de ha eltűnik akkor a posta kártalanít (a feladási díj 16 szorosát fizeti ki).
Ági
Életem első üzletelésébe kezdtem, miután ugye - ahogy ajánlottátok - utána néztem az áraknak. Én, ha a legrosszabb eset számoltam is alig 1000 ft- felett lett volna a csomagdíj. Az eladó azt kéri, h 3600.- postadíjat utaljak.
Le vagyok fagyva. Ez tényleg ennyi? Mert akkor rohadtul nem éri meg a 3000.- nadrág, közel 7000.- ért....
Nehogy elutalj postadíjnak 3600 Ft- ot!!!!!!
Ha nagy a cucc és drága és nagyon nehéz, akkor mint NEM STANDARD csomag 1480 Ft! Ennél több nem lehet. Mit vettél??
Ági
Első vagyok
Ha egy nadrágot vettél, nehogy elutalj neki ennyit postaköltségre (amúgy se,irreális!), egy nadrág ajánlott levélben simán eljön, 2 kg-ig 815 Ft, abba biztos hogy belefér!
Jelentheted a teszvesznek is,ha szemétkedne veled
Ninuminu
Egy farmer 680 Ft- ból eljön, 500- 750 gramm között.
Le akar húzni az eladó.
Írd meg neki, hogy jelented a Teszvesznek, hogy milyen inkorrekt (tedd is meg) és ezek után akármit is ír ne utalj semmit, mert esélyes, hogy a pénzedért nem küld semmit. És értékeld negatívan.
Én biztos nem küldenék Neki pénzt....
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!