Valóban annyira gáz lenne ez a kabát?
Sziasztok! Tegnap vettem egy kabátot, de eddig majdnem mindenki "lefikázta", hogy olyan, mint egy katonai kabát. Igaz, a színe tényleg katonás, de szerintem azért egy katonai kabát teljesen máshogy néz ki. Ti hogyan vélekedtek erről? Szerintetek milyen ez a parka?
Szerintem azért annyira nem katonai.A másik meg,hogy a lényeg,hogy neked tetsszen!Ne zavarjon,hogy mit mond más.
Az anyaga se olyannak tűnik,a kapucnija se,szóval tényleg nem olyan.
Nekem egyébként van olyan kabátom,ami barnás színű,szövetkabát,szőrme is van rajta,annak szerintem van is olyan benyomása,de lehet csak nekem tűnik néha úgy.
Szóval,szerintem nincs baj azzal a kabáttal.A szín meg stílus kérdése.
Ezen kívül még az jutott eszembe,hogy a katonás dolgokból(nadrág,felső,kabát stb) inkább divatot csinálnak,mint hogy cikizzék.Szóval,nem tudom miért piszkálnak ezzel az ismerőseid (vagy nem tudom kik).
Ha most lenne a világháború,lehet jobban érteném,de manapság tényleg miért baj az ha valami "katonás"..?
19:09 vagyok.
Szóval,a katonaság miért baj kérdést ugyan felvetettem,de ettől függetlenül,a te kabátod nem olyan.De ha olyan is lenne,akkor se lenne gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!