Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti milyen táskákat hordtok...

Ti milyen táskákat hordtok suliba? Az a lényeg h ne hátizsák legyen, és nagy.

Figyelt kérdés

Olyan, amibe mindent bele lehet hajítani. Oldal táskára gondoltam. Ilyesmire:

[link]

2013. nov. 9. 17:21
 1/7 A kérdező kommentje:
2013. nov. 9. 17:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, a másodikat nyissátok meg
2013. nov. 9. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen jó iskolába.

az iskolánkba is ilyen táskát hordanak az ilyen csiricsárés-csecsebecsés lányok csak tudod kicsit olyan plázacicásabbat.

én nem ilyet hordok,nem nagyon rajongok az ilyenekért,de amúgy az enyém is válltáska csak másmilyen.

2013. nov. 9. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:

abban a suliban, ahova én járok, egy hét után beleszakadnál válltáskával hordani a cuccokat...

Nekem hátizsákom van, egyáltalán nem a gyerekes fajtából, meg lentebb van egy kicsit engedve, és így "vagányabb".

Van egy Nike oldaltáskám is, nem ilyen beledobálós, de nagyon fájt a vállam meg a hátam 1 hét után.

Sokkal jobban meg vagyok elégedve a régi Nike hátizsákommal, ötödik éve van meg, és még mindig jó :)

2013. nov. 9. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:

nem, válltáskát, mert túl sok cuccom van.

[link]

a c&a férfi részéről, de szerintem élőben nem látszik rajta :D

2013. nov. 9. 22:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a hátizsákok, de mivel Pestre járok iskolába, nem merem megkockáztatni a zsebesek miatt. Egy hosszú pántos, oldaltáskát hordok.
2013. nov. 10. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:
A björn borg-osak jók csak drágák:D nekem 3 éve van de még mindig jó. Tavaly vettem egy ilyesmi táskát de ha sok a cucc akkor előbb utóbb vagy szétmegy vagy elszakad a fülénél:(
2013. nov. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!