Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete mini ruhámat milyen...

Fekete mini ruhámat milyen kiegészítőkkel egészítsem ki?

Figyelt kérdés
Sima natúr fekete mini ruha. Arra gondoltam, hogy rávarrathatnák egy selyem szalagot mint "öv" ehez lenne is anyagom, rózsaszín. De elég nagy a kivágása, valami hosszú nyaklánc is kellene hozzá. Van egy nagyon szép türkiz fülbevalóm, hosszú, köves. De az nem illene a szalaghoz. És milyen színű legyen a harisnya? Melyik szín lenne a jobb? Türkiz illetve rózsaszín?
2013. nov. 8. 19:58
 1/3 anonim válasza:

A selyem helyett en az aljara varrnek csipket(rozsaszin,feher akarmi)

Kb.600 Ft-bol ki is jonne. :

2013. nov. 8. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Testszínű harisnya szerintem. Mi lenne ha kihagynád azt az övet? A hosszú nyaklánc jót ötlet. esetleg ha van a fülihez való nyaklánc vagy ha nincs tennél e egy másmilyen fülbevalót (ami neked tetszik , de ami azért illik pl egy ilyen nyaklánchoz : [link]

[link]

[link]

Hozzátenném ezeket csak példának hoztam fel. De valami olyasmi ami jól látszik a feketén tehát semmiképpen se sötét legyen a kiegészítő/k

2013. nov. 8. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
statement nyakláncot szeretnék egy kis kő fülivel, akkor öv nincs :) testszínű harisnya legyen vagy türkiz harisnya, türkiz fülivel meg nyaklánccal? vagy az sok?
2013. nov. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!