Szerintetek ez így jó szalagavatóra, vagy túl hétköznapi? 18/L
Nem az én szalagavatóm lesz, hanem a sulimból a végzősöknek és mi vagyunk a kísérő osztály, vagy mi és ofő azt mondta kötelező lesz a 12.-eseknek is jönni (5 évfolyamos...) és semmi kedvem végig menni az egész városon, hogy találjak valami báliruhát 50 ezerért, amit úgysem hordanék többet. Szóval, mint résztvevő jó lesz az alábbi összeállítás?:
Fekete, sima csőnadrág (nem farmer)
Fekete platform magassarkú
Fekete spagetti pántos top v kivágással
[link] ez a blézer
Fekete kézitáska masnival
Kiegészítőnek valami statement nyakláncot vennék, karperecet. A sminkem elég hangsúlyos lenne ( http://www.youtube.com/watch?v=WAdqz2GINmw)
Szerintetek jó leszek így, vagy túl slampos? Az a baj, egy hétvégi buliba is kb így öltözködöm.
Én tavay fehér blúzban, fekete ceruaszoknyában, és fekete magassarkúban voltam.
De szerintem a tied is jó lesz. :)
Báli ruha amúgy is túlzás lenne. Jó így is, bár fekete póló helyett valami világosabb lehet jobb lenne, mert így elég sötét.
Vagy nem is tudom.
Nem muszáj 50ezerért venni. 15-20 ezerért már lehet nagyon szép, jó minőségű ruhákat venni, de akár olcsóbban is.
Amúgy meg szerintem szoknyába menj. Egy szép blúz (az biztos van, de maximum 4-5ezer) egy ceruzaszoknya, akár hosszított (5-9ezer) és egy magassarkú. Nem annyira vészes árkategória.
De ha nagyon szeretnéd, mehetsz ebben is, de egy szoknya sokkal jobb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!