Lányok ti tanga bugyiban vagy francia bugyiban vagy bugyi nélkül szerettek lenni?
Figyelt kérdés
És bugyiban vagy bugyi nélkül alszototok?2013. nov. 6. 19:15
1/9 anonim válasza:
Francia bugyit szeretem, de van pár tangám is. Bugyi nélkül alszom, nyáron teljesen meztelenül szoktam.
3/9 anonim válasza:
Bugyi nélkül alszom, de pizsamában, másképp csúnyán felfázom. A francia bugyikat szeretem, de van pár csipke tangám is amik nagyon kényelmesek.
4/9 anonim válasza:
Tanga bugyit kedvelem,mivel reggel szoktam fürödni az az naposban alszom is.Nyáron bugyi nélkül szeretek lenni.
6/9 anonim válasza:
Én a franciát szeretem, aludni meg bugyi nélkül.
7/9 anonim válasza:
Franciát vagy hagyományosat hordok, mert a tanga nagyon kényelmetlen.
Bugyiban alszok és meglepett hogy mások itt nem... gondolom akkor minden nap mosnak. Ki a pizsamát, ki a lepedőt, mert valami mindenképp koszolódik. Erre való a bugyi, azt könnyebb mosni.
8/9 anonim válasza:
francia vagy tanga, egyébként általában meztelenül alszom, főleg nyáron.
szoknya alá mindig veszek bugyit egyébként kedv függő
9/9 anonim válasza:
Nekem farmer alá tanga kényelmes, itthoni melegítőkhöz meg francia.
Alvás: hidegben hosszú pizsi nadrág bugyi nélkül, nyáron francia bugyi simán egy pólóval, nadrág nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!