Melyet választanátok?
Figyelt kérdés
Neon zöld snowboard gatyához és fekete-neon deszkához
Ebből a kockás
Nem tudok dönteni...
2013. nov. 4. 19:56
1/6 anonim válasza:
hú téll nagyon jól néz ki mindegyik :D a lila azért mert lila és az tökjó, és nagyon szép, a másik meg vidám színes :D nehéz kérdés, attól függ te mit szeretsz jobban, a vidám szines dolgokat, vagy a kicsit visszafogottabb, szép :D
4/6 anonim válasza:
hú ez is nagyon jó :D nem tudom, talán inkább a kockás, mert abba nincs fehér, nem koszolódik annyira :D meg olyan szinesebb icipicivel jobban tetszik :)
6/6 anonim válasza:
nekem a fehér alapon mintás jön be, jók benne a színek, meg a nadrághoz és a deszkához is jobban menne szerintem.
am nekem is van fehér alapon mintás (virágmintás) síkabátom és nem koszolódik annyira, mint gondoltam h fog. szóval amiatt nem muszáj a sötétet választanod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!