Hány ezer ft. Körül mozognak az árak a deicmannba 1 bokacsizmára?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 19:26
1/10 anonim válasza:
kérlek szépen 6990 HUF :D
de nagyon gyökér csizmák vannak én se vettem menny ázsiába tesókhoz ;)
zsuzsi pénteken dokk ne legyél h1n1es :D :D
2/10 anonim válasza:
6000körül..de menj el az Ázsia Centerbe ha pesti vagy, vagy a közelben laksz. Nagyon jók vannak 3000-4000körül
3/10 A kérdező kommentje:
dom h az ázsiáb jok vannak csak az a baj hogya max méret a 40-es... nos az a gáz h 42-es lábamra csak a deichmanba kapok rendes női cipőt, csizmát...:(
2009. nov. 15. 19:32
4/10 anonim válasza:
kedves első válaszoló h lehet így válaszolni?
ez nem egy chat fal!!
5/10 anonim válasza:
jah értem :) de nem gáz h 42 es mert a zsuzsi barátnőmnek is 43as a lába és ő is mindig ázsiába vásárol meg a turkálóba :)
7/10 anonim válasza:
6990- 7990 Ft a Graceland, egy megnézést megér. Én szeretem a Deichmannos cipőket/ csizmákat, ízlések és pofonok.
(és még 1 lábbelim sem ment tönkre, amit ott vettem...)
8/10 A kérdező kommentje:
hát nem tom.. az ázsiába soha nem találtam a lábamnak megfelelő méretet pedig olyan szép cipők vannak ott és fáj a szivem kifele menet h egyik se volt jó rám...:(
2009. nov. 15. 21:59
9/10 anonim válasza:
7000-nél kezdődnek az alsó kategóriások. Határ a csillagos ég.(Azért általában 20ezer alatt van az összes)
10/10 anonim válasza:
Szia! Én tegnap vettem egyet a Deichmann-ba. Ahogy írták is, 7 ezer körül vannak. És ahogy megfigyeltem a legtöbb cipő ennyibe kerül. (Próbáltam sportcipőt is, az is ennyi)
Szerintem vannak arik, én is egyből szerelembe estem, ma még az ágyba is velem jött a gyönyörűség.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!