Mit gondoltok egy ilyen öltözködésű lányról?
Ha egy lány ezeket a cuccokat,kiegészítőket venné fel magára és az utcán épp veled sétálna szembe,akkor mit gondolnál róla?
1.Fekete farmernadrág
2.BMTH-s pulóver [link]
3.csöves sapka (csak nem kötött,mint a képen lévő) [link]
4. fekete körömlakk
5.bakancs [link]
(gondolom sok negatív válasz lesz úgyhogy ne spóróljatok az őszínte véleménnyel!!Hajrá!)
Azt hogy pont egy ilyen haverra vágytam, aki úgy öltözködik mint én és szereti a BMTH-t :)
/L
Tyűűű egy osztálytársamnak pontosan ilyen stílusa van, és ráadásul oda van a BMTH-ért. Megyünk Bécsbe koncertre. :P
Amúgy nekem is hasonló. Kényelmes, de nem túl nőies. Egyszer majd kinövöm.
Tudom, régi kérdés, de na :D
Nekem tetszene, régen én is hasonlóan öltözködtem, de "kinőttem", na nem a stílust, hanem csak elkezdtem nőiesebben öltözködni, de ugyanúgy hordok még bakancsot, más lábbelit nem is nagyon veszek fel, csupán annyi, hogy pl nyáron a bakancsom rövidnadrággal meg toppal hordom és az nagyon nőies, sokan mondták maguktól, hogy jól áll nekem, meg minden stílusombeli megnéz benne :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!