Szerintetek szép ez a pulcsi?
Figyelt kérdés
Nektek tetszenek az állatos pulcsik? Én már régóta keresek olyan kötött pulcsit, amin állatminta van, de ruhaboltokban nem láttam, csak egyet, ami nem tetszett és jó drága volt. Szerintetek milyen? [link] 2013. nov. 2. 23:15
1/8 anonim válasza:
jó. de szerintem jobb lenne, ha nem ilyen flitterből lenne kirakva a cica. a valóságban túl csillogó lehet
3/8 anonim válasza:
Nekem a flitterek miatt nem tetszik.
4/8 anonim válasza:
pedig most mindenhol ez a menő :) new yorkerbe nézz be, biztos van egy csomó. nekem szeméyl szerint ez nem tetszik, szintén a flitterek miatt
5/8 Vics20 válasza:
hát párszori alkalomra elmegy de azért mindennapra egy inkább minta nélküli bövveb fazonut választanák
8/8 anonim válasza:
flitter nélkül elmenne, de most a plázákban a vagányabb üzletek tele vannak vel, elég normális árban...h&m c&a new yorker, valamelyikben biztos kapsz hasonlót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!