Szerintetek ez gáz vagy elfogadható egy 17 éves lánynak?
Ilyen sapkáról van szó: [link] Csak kék helyett szürke a 2.színe
Ti kiröhögnétek? Felvennétek?
Ha tetszik neked, vedd meg nyugodtan, ne érdekeljen a csőlátásúak véleménye, akik csak és kizárólag azért nem mernek kilógni a "szürke tömegből", mert félnek h mit gondolnak akkor a többiek, és kizárólag az aktuális divatnak megfelelően mernek öltözködni. Szerintem tök vagányak ezek a sapik, én is most télre egy farkasos Spirit Hoods-ra szeretnék beinvesztálni, pedig 34 éves vagyok.
Az h megmosolyogják, örülj neki, legalább felvidítod az embereket, itt Magyarországon a többség úgyis olyan búvalbaszott pofát vág. Amúgy én télen szoktam látni emberkéken ilyen állatfüles sapikat, tudod hogy van, egyik felveszi akkor felveszi a másik is, és ha eddig a 3. nem merte felvenni, de látja h mások is hordják, akkor utána ő is bátrabban vág bele. :)
Ilyen lett :D Eddig 8 ember dícsérte meg 2 nap alatt..ebből 3 felnőtt és 40+volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!