Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! A rövidujjú pólót be...

Fiúk! A rövidujjú pólót be kell tűrni a farmernadrágba ha övvel húzom, vagy nem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Betűrve hülyén néz ki.
2009. nov. 14. 21:34
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
nem mindenkinek áll jól...próbáld ki kérdezd meg az ismerőseidet/barátnődet, hogy jól áll-e és ha igen akkor hordd úgy.
2009. nov. 14. 21:39
 3/13 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fogalmaztam meg a kérdést... Arra gondoltam, hogy sokaknál azt látom, hogy a póló ki van engedve és csak elöl a hasnál van betűrve.
2009. nov. 14. 21:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet de csak a nagyon szűk pólókat (izompólókat, bár ez elég hülye szó rá, nem kell izompacsirtának lenni, de kell egy férfias alkat hogy ne legyen b_zis), sőt az ilyen elég hülyén is néz ki, ha a póló ráfeszül az övre.
2009. nov. 14. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, azt sokan azért tűrik be hogy látszon az idióta övcsatjuk. Egyébként meg azért lehet jó elöl betűrni mert túl hosszú a póló és nem látszik a derékvonal. Próbálj olyan pólókat venni amik csak az övedig érnek és nem lesz ilyen problémád.
2009. nov. 14. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamilyen dísz van az öveden, akkor azt ki kell rakni, szóval nem jó, ha eltakarja a póló.

De ha csak egy egyszerű övcsatt, akkor azt jobb eltakarni.

2009. nov. 14. 22:01
 7/13 anonim válasza:
100%
Kifejezetten allergiás vagyok arra, ha egy fiú betűri a pólóját a nadrágjába, ha van öve, ha nincs. Sztem ne csináld :)
2009. nov. 14. 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez ruha kérdése.Vannak a gagyi kinai cuccok,azok katasztrofán állnak betűrve.Viszont vannak a drága elegáns ruhák(Hugo boss,Ralph Lauren,Tommihilfiger stb)amik elegánsak betűrve nomeg nemmindegy milyen öved van.Eg ykinain vett kamu D&G öv szánalom viszont egy eredeti mustang öv azért áll valahogy.

Tehát ha elegáns jo minőségű a ruha akkor elmegy...:D

2009. nov. 14. 22:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

az elől a hasnál van betűrve dolog az a mostani divat éppen :D

de van akinek írtó hülyén áll.

2009. nov. 15. 01:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek:-)
2009. nov. 15. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!