Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kint Jugóba árulnak e : Supra...

Eniii *-* kérdése:

Kint Jugóba árulnak e : Supra cipőt, Meg Bershka, Pool&Bear márkáju cuccokat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol?
2013. okt. 31. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a divat előtt a történelemről érdeklődj. :D
2013. okt. 31. 22:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Szabadkai poacon....

Még te nem tudod miről van szó ne magyarázz.. Köszi ;)

2013. nov. 1. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:

fyi [link]

Nem tudom meddig tartott volna azt kérdezni, hogy a szabadkai piacon van-e... így csak az jött le mindenkinek, hogy egy idióta vagy, aki lemaradt egy rendszerrel ezelőtt kb.

Egyébként nem, ilyen cuccokat nem igazán láttam, de ha találsz is, az tuti gagyi hamisítvány túlárazva. De van elég választék, biztos találsz sok mást.

Ja és ha pool and bear márkát találsz, akkor ne égesd magad inkább vele, vagy vegyél mellé Puna vagy Puli cipőt legalább. Pull&Bear, ha már.

2013. nov. 1. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:

A szabadkai piacon jobbára melegítőt, cipőt, farmert, táskát és lomokat (telefon, cd, parfüm, kiegészítők) árulnak. Bulizós meg elegánsabb szerkót elvétve találsz csak.

Amit ismernek, az a Nike, Adidas, Puma... abból van minden, még amit eredetileg nem gyártanak az is. A kínálat nyilván nem original, hanem kínai vagy török - utóbbi a jobb minőségű.

2013. dec. 30. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Ismerősöm jár oda ki...nekem van onnan így adidas pulcsim Nike melegítőm....hamis persze de nem mondod meg róla :)

Levis, Retro, Mayo Chix, Hilfiger dögivel van, ilyen Pull meg Bershka nem....ilyeneket minek hamisitanának amikor az eredeti is olcsó és szar minőség?

2014. jan. 1. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!