Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért nem szabad leggingset...

Mért nem szabad leggingset pólóval hordani?

Figyelt kérdés

Én eddig úgy hordtam, simán leggings pólóval nem tunikával aztán néhány oldalon olvastam, hogy nem lehet úgy hordani... Engem sosem szóltak meg érte eddig. Tavasszal vagy nyár elején meg végén, amikor tök jó idő van de még nincs az a nagy rövidnacis kánikula szerintem simán jó. Nektek mi a véleményetek?

Pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. okt. 30. 04:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Valaki már belinkelte a képet, legyen itt a cikk is:

[link] - EZÉRT!

Mert nem nadrág. A harisnya "szabályai" vonatkoznak rá. Feneket és tevepatát nem takaró felsőben közönséges, szeméremsértő. Igen, a tökéletes alakú lányok is azok benne.

2013. okt. 30. 10:10
 12/18 anonim válasza:
73%
Egyrészt szerintem visszataszító amikor valaki ilyen hajszálvékony,semmittakaró legginset vesz fel másrészt pedig ha nincs bombasztikus alakod (ami nem sok mindenkinek adatik meg) akkor lötyög benne mindened.A másik,hogy én tesiórára veszem fel combközépig érő pólóval.És nincs borzalmas alakom.
2013. okt. 30. 10:10
 13/18 ívy1 ***** válasza:
64%
Olyan nincs hogy nem szabad! Mindenkinek saját magának kell eldönteni ezt.Ha valakinek jó alakja van,nincs tevepatája és nem vékony átlátszót vesz fel,még jól is tud kinézni.
2013. okt. 30. 19:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát nem is vékony átlátszósat hordok. Szerintem nincs azzal gond ha melegben egy jó kis felsővel felhúzza valaki
2013. okt. 30. 20:29
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ribis. Konkrétan rátapad a fenék vonalára, semmit nem bíz a képzeletre. Mintha nem is lenne nadrág az illetőn. Olyan közönséges, és izzadtság szagú.
2013. okt. 30. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Én is szoktam hordani pólóval.Szerintem nem gáz egyáltalán.
2013. nov. 10. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:
19%

Nah ezért látni ilyeneket az utcán. Nem baj, legalább van kin csámcsogni, meg nevetni.

Senki nem szólt még be, hogy héé kislány, hol hagytad a nadrágod?

2013. nov. 11. 17:57
 18/18 anonim ***** válasza:
36%

Miért? Nem szabad? Dehogynem. Azt hordok,azt veszek fel amiben divatosnak, csinosnak érzem magam és jól érzem magam benne. Számomra nincs olyan, hogy "nem szabad"!

Van valaki aki felette az életét arra, hogy a leggings viselést regulázza. Hibás. A leggings nem harisnya, a leggings egy szűk nadrág. Ha jól állnak a szűk cuccok akkor ne érdekeljen, hogy ki mit mond, vedd fel nyugodtan és legyél benne csinos, divatos és szabad!

2013. nov. 19. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!