Mért nem szabad leggingset pólóval hordani?
Én eddig úgy hordtam, simán leggings pólóval nem tunikával aztán néhány oldalon olvastam, hogy nem lehet úgy hordani... Engem sosem szóltak meg érte eddig. Tavasszal vagy nyár elején meg végén, amikor tök jó idő van de még nincs az a nagy rövidnacis kánikula szerintem simán jó. Nektek mi a véleményetek?
Pár példa:
Valaki már belinkelte a képet, legyen itt a cikk is:
[link] - EZÉRT!
Mert nem nadrág. A harisnya "szabályai" vonatkoznak rá. Feneket és tevepatát nem takaró felsőben közönséges, szeméremsértő. Igen, a tökéletes alakú lányok is azok benne.
Nah ezért látni ilyeneket az utcán. Nem baj, legalább van kin csámcsogni, meg nevetni.
Senki nem szólt még be, hogy héé kislány, hol hagytad a nadrágod?
Miért? Nem szabad? Dehogynem. Azt hordok,azt veszek fel amiben divatosnak, csinosnak érzem magam és jól érzem magam benne. Számomra nincs olyan, hogy "nem szabad"!
Van valaki aki felette az életét arra, hogy a leggings viselést regulázza. Hibás. A leggings nem harisnya, a leggings egy szűk nadrág. Ha jól állnak a szűk cuccok akkor ne érdekeljen, hogy ki mit mond, vedd fel nyugodtan és legyél benne csinos, divatos és szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!