Hogyan öltözzek Vidámparkba? (Lány)
Figyelt kérdés
Most nyáron mikor voltunk nem engedtek fel a T-rexre,és több helyen mondták hogy mutassam meg a karszalagomat.13 éves vagyok,és tom hogy a T-rexre jövőre már felmehetek szabály szerint,de jó lenne ha nem kérdeznék meg hogy hány éves vagyok,karszalagotad mutasd meg!Mit vegyek fel hogy nagyobbnak tűnjek?Nem úgy értem hogy tűsarkú meg ilyenek,hanem hogy kényelmes és divatos legyen.Mondhattok hozzá hajat kiegíszítőket esetleg.THX!2009. nov. 14. 10:22
1/4 anonim válasza:
ezt így lehetetlen megmondani hogy nem látunk rólad képet.
2/4 anonim válasza:
Fesd ki magad, attól tuti idősebbnek tűnsz. (azért ne vidd túlzásba)
Passzos gatya, pushup melltartó+vmi divatos felső.. nemtom alapból milyen ruhát hordasz..
Nézegess képeket iwiwen 14 évesekről akik 18nak látszanak és 500 képet raktak fel, tőlük lophatsz ötleteket.
3/4 A kérdező kommentje:
Bocs akkor legalább írok magamról...
13,lány
155 cm
45 kg
mindent felveszek
70-75 A/B melltartó
Sportos,normál testalkatXD
kék szem
barna haj
2009. nov. 14. 13:21
4/4 anonim válasza:
Én 13 vagyok, de 18-nak tünök.Vigyázz hogy mennyire öregíted magad, mert nagyon sok mostanában a perverz(lehet hogy furin hangzik, de ez az igazság sajnos.)Persze egy kis smink az még belefér, de azért.Esetleg hogyha idősebb barátaiddal jelensz meg, akkor hatákonyabb lesz.De szerintem ne siesd el:) mindennek eljön a maga ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!