Fiúk tényleg vissza taszítónak tartjátok a hagyományos bugyit?
2013. okt. 28. 18:55
11/16 anonim válasza:
Nekem 90%-ban csak klasszikus pamut bugyim van és még egyik barátom sem kövezett meg ezért.
Ugyanúgy cibálták le rólam mint a francia csipkebugyimat...
12/16 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy ki milyen bugyit vesz fel? Jó esetben úgyis csak a pasija látja... annak meg nem tök mindegy? Úgysem a bugyi érdekli.
13/16 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg! Csak a hagyományos bugyit tartom elfogadhatónak, csinosnak. A tangát nagyon visszataszítónak tartom pl. Nem tudom, hogy egyeseknek abban mi a szexi, hogy kint van belőle egy lány valaga.
Ez viszont nagyon szexi szerintem: [link]
Ezek a köldökig érő mamabugyik a kedvenceim.
14/16 anonim válasza:
A barátomat nem zavarja, amíg nincsenek rajta cuki (kiscica, nyuszi, macika) minták:) Ő különben a tangát nem csípi szerencsére, a franciát kedveli rajtam. De tökmindegy, ha bő bugyogó lenne rajtam, azt is leszedné. Csak gyorsabban, mint a szexi csipkecsodát.
15/16 anonim válasza:
ha feszes, jó a segged, szép az alakod, akkor dehogy tartom visszataszítónak.
visszataszító a lógós nagymama buggyer
16/16 anonim válasza:
az vele a baj hogy amikor felöltözöl csinosan, szűk farmer vagy szoknya, és átüt a bevágás az elég csúnya, minden összeállítást elront
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!