SOS! Izmosan vastag combhoz norvég mintás leggings? Nem "kövérítene"?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonló vastagságú,izmos combjaim vannak: [link]
Felvehetek ehhez norvég mintás leggingset? Nem tűnne optikailag vastagabbnak a combom tőle?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2013. okt. 28. 17:32
1/8 Deliverance válasza:
Ezek a mintás leggingsek mindig vastagítják a lábat. Őszintén, a te esetben nem vennék fel ilyet. Ha mindenképp cicanadrágot szeretnél, akkor egyszínű sötétet válassz. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :) Mindenképp csak sötét színű lehet? Se fehér, se élénkebb színek?
2013. okt. 28. 18:00
3/8 ívy1 válasza:
Fehéret lehet,meg esetleg hosszanti csíkos mintájút.
4/8 anonim válasza:
Ne vedd fel, tényleg nagyon vastagít. Nekem nincs vastag lábam, de a norvég mintásban még a saját lábam is elég vastagnak látom:s
5/8 anonim válasza:
Lehet, vastagítana. És? Nincs azzal semmi gond, a vastag comb is ugyanúgy elvisz A-ból B-be, nem? :)
6/8 anonim válasza:
Ettől a képtől rémálmaim lesznek! Hogy csinálhat ilyet egy nő?! Én is szeretem, ha vastagabb, formásabb egy lány combja, na de ne az izomtól legyen az könyörgöm, hanem legyen kellemesen telt, nőies alkata a lánynak, és akkor lesz szép lába is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó, nem azt mondtam, hogy nekem pontosan így néz ki! :D Hasonló vastagságú, izmos-formás, de nem ennyire brutál. Nem vagyok testépítő,csak én is sportolok, ettől izmosodott ki. Ez a nő meg tényleg undorító...
2013. okt. 29. 07:48
8/8 anonim válasza:
Sajnos a mintás leggingsek kövérítenek. Nekem piszkafa lábam van, és nekem is rádob pár kilót optikailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!