Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel Bruno Mars...

Minkymonkey kérdése:

Mit vegyek fel Bruno Mars koncertre? 14/L

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy akkora pogó lesz, hogy acélbetétes bakancs kéne :P viccen kívül. mikor lesz? Én egy vékonyabb hosszú nadrágot vennék fel, pólóval , utazáshoz, koncertig pedig pulcsi+kabát rá. Koncert közben nem hiszem hogy kell több réteg, mert a sok ugrálástól, csápolástól megsülsz.
2013. okt. 28. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi! nov. 7.-én lesz
2013. okt. 28. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Kint vagy bent lesz?

Egyébként a legfontosabb a kényelmes cipő, Volton 3 koncertet álltam végig jó helyért, gondolom itt majd sorbanállásra és esetleg várakozásra kell számítani. Zárt cipő, bár ez novmóemberben már nem kérdés.

Ha kint lesz, akkor rétegek minden mennyiségben, hogy le tudj venni valamit, amit táskába eltehetsz, derekadra kötheted nagyon szorosan. Persze nem kell nagyon beöltözni, mert nagy tömeg lesz, de -főleg ha későn lesz- nincs rosszabb, mint fázni. Ha benti, akkor is legyen nálad pulcsi szerintem, bár lehet le fogod venni ezt nem tudom, nem voltam még benti koncerten. :)

Egy kényelmes felső, amiben azért jól érzed magad, nem kell nagyon sportosnak lennie. Ajánlanám, hogy valami sötét szín legyen, mert akármivel fújod be magad, nagy valószínűséggel le fogsz izzadni a sok ember és ugrálás miatt.

Táskát vigyél, ne hátizsákot ha lehet, nyáron eléggé arconkaptak koncerten vele egy hirtelen fordulatnál... Egy kisebb odlaltáskát javasolnék, de férjen bele víz, mindenképpen legyen nálad, nem szeretnél majd kimászni az állat jó helyedről (ha állóhely, vagy nincs megszámozva a jegyed).

Jó szórakozást :)

2013. okt. 28. 16:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Papp László sportarénában lesz, állóhely. És még annyit utólag ha valaki tudja, nagyon nehéz ilyen koncerteken az első sorokba jutni?
2013. okt. 28. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

én is megyek rá,de én ülni fogok.

Figyi minden állójegyes azon van,hogy lehető legközelebb legyen a színpadhoz, tehát IGEN, nagyon nehéz lesz előre jutni, és csak keveseknek fog sikerülni.

Én pont ezért vettem a színpadhoz közeli ülőjegyet, mert jól meg akarom stírölni is :D <3

2013. nov. 2. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
:D
2013. nov. 3. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!