Hogyan legyen nagyobb a mellem? Evésre és tornára gondolok.13/l
Türelemmel. Hidd el, megnő az magától is. Nem kell, és nem is lehet sürgetni.
Amúgy pedig egy póló, kardigán, ugyanúgy mutat rajtad is, báli ruhát pedig nem vesz fel heti kétszer az ember, és ott is vannak olyan fazonok, amihez nem kell nagy mell. :)
13 évesen korai még emiatt aggódni, 20-21 éves korig nőhet még az simán. Van, akinek 15-16 körülre már teljes formáját éri el, van, akinek akkor kezd nőni, még javában növésben van.
A mell zsírszövet, szóval tornával nem nagyon fogod növelni... az evés se éri meg, egyél egészségesen és eleget, de nem feltétlenül a melledre menne azonnal a plusz.
Nem kell minden ruhához mell, nekem B, de néha még A kosaras, és simán taálok magamra báliruhát és hétköznapra ruhát is. A nagy mell, amin már szétfeszül a ruha szerintem erősebb kizáró ok.
16/L
Nem kell mell minden ruhához:D
Amúgy vigasztalásképp nekem tavaly 13 évesen semmi mellem nem volt talán egy icipicit emelkedett ki a mellbimbóm.Most 14 évesen 75/b-set hordok:D
Nem túl nagy de nekem pont jó:) szval ne aggódj általában 13-14 korban kezd el úgy megereszkedni vagy nem tudom hogy írjam:D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!