Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyen nagyobb a...

Hogyan legyen nagyobb a mellem? Evésre és tornára gondolok.13/l

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi a mellem,az osztályomban mindenkinek kell már melltartó..csak nekem nem..és alig találok magamnak ruhát,mert mindeggyik ruhához kell mell....nagyon drága ruhákat( pláza) amik jók lennének nem tudom meg venni..

2013. okt. 28. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy vársz 20 éves korodig mire megnő.. Még csak 13 vagy, mit akarsz? Nem mindenki ugyanúgy fejlődik. Ha most elkezdenél enni lehet mind a seggedre menne, annak örünél? Nem lehet növeszteni..
2013. okt. 28. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Türelemmel. Hidd el, megnő az magától is. Nem kell, és nem is lehet sürgetni.

Amúgy pedig egy póló, kardigán, ugyanúgy mutat rajtad is, báli ruhát pedig nem vesz fel heti kétszer az ember, és ott is vannak olyan fazonok, amihez nem kell nagy mell. :)

2013. okt. 28. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
13 évesen teljesen normális ha nincs nagy melled! Mindenki másképp fejlődik. Ne azt nézd, hogy más lánynak már nagyobb a melle! Attól ők semmivel sem értékesebbek nálad!
2013. okt. 28. 13:30
 4/6 anonim válasza:
Én már felnőtt nő vagyok. Nekem is kicsi a mellem, ez már így is marad, de hidd el sokkal könnyebb így csinosan öltözködni, mintha D vagy E kosár kellene. Az a lényeg, hogy arányos legyen a tested és ízlésesen öltözködj. De ahogy előttem is írják, lehet, hogy neked később fog megnőni.
2013. okt. 28. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:

13 évesen korai még emiatt aggódni, 20-21 éves korig nőhet még az simán. Van, akinek 15-16 körülre már teljes formáját éri el, van, akinek akkor kezd nőni, még javában növésben van.

A mell zsírszövet, szóval tornával nem nagyon fogod növelni... az evés se éri meg, egyél egészségesen és eleget, de nem feltétlenül a melledre menne azonnal a plusz.

Nem kell minden ruhához mell, nekem B, de néha még A kosaras, és simán taálok magamra báliruhát és hétköznapra ruhát is. A nagy mell, amin már szétfeszül a ruha szerintem erősebb kizáró ok.

16/L

2013. okt. 28. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell mell minden ruhához:D

Amúgy vigasztalásképp nekem tavaly 13 évesen semmi mellem nem volt talán egy icipicit emelkedett ki a mellbimbóm.Most 14 évesen 75/b-set hordok:D

Nem túl nagy de nekem pont jó:) szval ne aggódj általában 13-14 korban kezd el úgy megereszkedni vagy nem tudom hogy írjam:D

14/l

2013. okt. 29. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!