A csizmahungary.hu oldalról rendelt Ugg csizmát hová lehet visszaküldeni? Kínából jött az áru, elolvasni sem tudom az írást, a weboldal meg persze nem válaszol! A csizma kamu!
Szia! Jelezd a fogyasztóvédelemnek! Netes rendeléseket 8 napon belül vissza kell vásárolnia az eladónak! Ez az oldal ezek szerint jó nagy átverés. Telefonszámot nem találsz hozzá?
De hogy is gondolhattad, hogy egy ilyen oldalról eredeti UGG-ot fogsz kapni???
Ha nem vagyok túl indisztkrét, megkérdezhetem mennyit fizettél érte?
Előző vagyok. Felnéztem a honlapra, ennyiért sajnos nem is lehet eredeti UGG-ot kapni. Én 80ezer Ft-ért vettem az enyémet. Amelyiket hirtelen megláttam alig 30 ezer Ft-ért, az pl 120 ezer Ft-ba kerül eredetileg!
Ha eredetit szeretnél, és 100%-ig biztos akarsz lenni benne, hogy azt kapsz, akkor menj be a Heaven Store-ba Budapesten! Egyedüli hely az országban, ami megbízható!
Én sem találok sehol egy értelmes elérhetőséget a honlapon, sajnos ha nem kapsz választ a leveledre, akkor vagy betudod ezt tanulópénznek, vagy felhívod a fogyasztóvédelmet! Én a másodikat tenném! Kérj segítséget tőlük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!