Valamelyik összeállítás elfogadható? Ilyen alakkal felvehetem az egyiket?
Nagyon szeretem a szoknyákat, de sajnos az alakom nem engedi, hogy hordjam is őket. :/ Ajj, annyira utálom... Nagyon-nagyon szörnyű? Mármint ezzel a csizmával, és az alakommal? Mielőtt belinkelem a képeket (bár biztosan lesznek olyanok, akik csak rákattintanak, de ezt nem olvassák el), előre mondanám, de lehet, hogy hiába: Légyszi kíméljetek a bunkó hozzászólásoktól! Meg lehet azt fogalmazni normálisan is!
1: [link]
2: [link] (tudom, ez elég hülye szögből van lefényképezve, de így látszik sajnos az alakom)
A csizma közelebbről: [link]
Utolsó: Köszi. :)
Ami az alakomat illeti, én egyáltalán nem látom szépnek, szerintem undorító "csontkollekció", osztálytársaim szerint meg anorexiás vagyok... Azt mondjuk tudom, hogy nem igaz, mert egy betegség, de attól függetlenül én tényleg nagyon rondának látom magam.
Ami az öltözködést: Én mindig is olyan voltam, hogy igenis érdekel mások véleménye, ezért úgyse tudnék felvenni olyat, ami rajtam kívül senkinek se tetszik.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó: Dehogy örülök, mindenki ezzel jön, de ők nem tudják, hogy ez nem olyan jó dolog...
De a mellény muszáj, mert átlátszó a fölső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!