Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valamelyik összeállítás...

Valamelyik összeállítás elfogadható? Ilyen alakkal felvehetem az egyiket?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a szoknyákat, de sajnos az alakom nem engedi, hogy hordjam is őket. :/ Ajj, annyira utálom... Nagyon-nagyon szörnyű? Mármint ezzel a csizmával, és az alakommal? Mielőtt belinkelem a képeket (bár biztosan lesznek olyanok, akik csak rákattintanak, de ezt nem olvassák el), előre mondanám, de lehet, hogy hiába: Légyszi kíméljetek a bunkó hozzászólásoktól! Meg lehet azt fogalmazni normálisan is!

1: [link]

2: [link] (tudom, ez elég hülye szögből van lefényképezve, de így látszik sajnos az alakom)

[link]

A csizma közelebbről: [link]

2013. okt. 27. 10:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Utolsó: Köszi. :)

Ami az alakomat illeti, én egyáltalán nem látom szépnek, szerintem undorító "csontkollekció", osztálytársaim szerint meg anorexiás vagyok... Azt mondjuk tudom, hogy nem igaz, mert egy betegség, de attól függetlenül én tényleg nagyon rondának látom magam.

Ami az öltözködést: Én mindig is olyan voltam, hogy igenis érdekel mások véleménye, ezért úgyse tudnék felvenni olyat, ami rajtam kívül senkinek se tetszik.

2013. okt. 29. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Na elég egyértelmű hogy kizárólag azért raktad ki a kérdést hogy kierőszakolj pár jaj neeem, nagyon csinos vagy tényleg kijelentést, ne tedd már magad nevetségessé.
2013. okt. 29. 15:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát egyáltalán nem... azt hittem egyértelmű, hogy azért, hogy megtudjam, hogy mások mit szólnak hozzá, és hogy nagyon béna-e. (az összeállítás, meg rajtam) Az utolsó hozzászólásomban írtam is, hogy érdekel mások véleménye. És most a ruhámról kértem véleményt, meg hogy felvehetem-e. Tök mindegy, hogy hogy fogalmazza meg valaki (csak ne bunkón), lehet az egy szimpla igen/nem is. A lényeg, hogy megtudjam, hogy a többség mit gondol róla.
2013. okt. 29. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagyon csinos vagy, hordhatsz bátran szoknyát, de szerintem ne ezzel a csizmával. :) A csizma bejön magában, de nem szoknyával :D
2013. okt. 30. 18:05
 15/18 anonim válasza:
szerintem jó alakod van :-)
2013. nov. 5. 15:07
 16/18 anonim válasza:
Kvajól nézel ki :D
2013. nov. 16. 15:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk más így képen mint élőben , és lehet én vagyok a vak de szerintem egyáltalán nem vagy csontkollekció , normális testalkatod van . Az első összeállítás nekem tetszik , a másodikkal és harmadikkal se lenne baj de ilyen hosszú pólóra / tunikára szerintem ne vegyél fel mellényt .Ami pedig a lábadat illeti nyugodtan hordj szoknyát vagy ami tetszik és örülj neki , hogy vékony lábad van !
2013. nov. 16. 18:22
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Utolsó: Dehogy örülök, mindenki ezzel jön, de ők nem tudják, hogy ez nem olyan jó dolog...

De a mellény muszáj, mert átlátszó a fölső.

2013. nov. 17. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!