Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez az öv vajon bőr vagy...

Ez az öv vajon bőr vagy műbőr? Kép lent.

Figyelt kérdés

Vettem ma egy ilyen övet: [link] Nagyon bejön, meg az ára is nagyon jó volt (alacsony).

Anyu azt mondta hogy bőr, mert olyan jelzés van benne. Hiába Made in China, ott mellette jobbra az a 6-szög alakú jelzés annak a jele, hogy bőr. Szerinte.

Itt van ez a részlet:

[link]

Ez alapján meg lehet mondani, hogy bőr, vagy műbőr? Ilyen árhoz képest csodálkoznék ha nem műbőr lenne. Van itthon olyan övem, amiről tudom, hogy bőr, meg van egy olyan övem is itthon, amiről meg bizton tudom, hogy műbőr.

Ez a kérdéses új öv tulajdonságaiban (megnéztem nyúlik-e stb.) inkább hasonlít az eredeti bőr övemhez, mint a műbőrhöz.

Valaki tud nyilatkozni róla, aki ért hozzá, hogy bőr/műbőr lehet?

2009. nov. 13. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűnek tartom, hogy a belső barna része bőrből van, de a külső fekete lakkozott rész, az műbőr.

Ebbe csak az a bibi, hogy a külső része hamarabb elkopik, vagy megtörik.

2009. nov. 13. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez a jelzés azt jelenti, hogy bőr. Így elvileg az, de gyakorlatilag... Bármire rátehetik ezt a jelet ugyanúgy mint ahogy ráírják a "gagyi" cipőre is, hogy nike. :/
2009. nov. 13. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Valóban.. a Made in China felirat is sokat sejtet velem a minőségről. :S

Na mind1, ilyen kirakodó-turkáló szerű esemény volt és 590-ért láttam az újságban. Azonban 890 volt ráírva és egy másik került 590-be, de az nem tetszett. Végülis sorbanállás közben lekapartam a matricát és a kezembe akadó metszőollóról leszedtem egy 590-es árat és ennyiért sikerült megvenni. :) De ha mondta volna az eladó, hogy "aznemúgyvanmertmajdénmegmondomhogyhogyvan", akkor még én belekötöttem volna az fix, hogy "nadenemondmáhogyizémeghogyecet" 590-ért hirdettétek az újságba, akkor "holittenaproblémamostan?"

:)

2009. nov. 13. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:
hallottál már a kínai bőr cipőkről? Abban a pillanatban hogy esik az eső leválik a bőrcipő talpa..pedig ebben is benne volt a jelzés...Na a te öved is ennyire bőr...
2009. nov. 13. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Az öv belső része hasított bőr, a külső viszont tutira nem az.

De ennyi pénzért nem is vársz örök darabot, ugye?

:)

Amit írtál... emlékeztet a régi Auchanos napszemüveg vásárlásokra a barátnőmmel, amikor is a drágább napszemüvegekre ráraktuk az 1 illetve 2- es kódú matricákat, így kb. tizedáron vettük meg a szemcsiket, párszáz forintért :)

Mostmár nem merném, akkor vakmerőek voltunk :D

2009. nov. 13. 15:58
 6/6 anonim válasza:

lehet hogy bőr... De lehet, hogy csak annyira, mint IronSide.om... bőrdarabok összeragasztva... aztán x hónappal később meg totálkár... :S (hálistennek becserélték)

Made in China feliratra meg:

Nem biztos h szar a minősége attól még... csak ott occsóba munkapejac :P (szépparasztosan XD)

2010. jan. 5. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!