Szerintetek hordhatok ilyen vékony szárú farmert? Vagy igazuk van a haveroknak, mindenki lefog bnzizni?
Nekem tetszik az ilyen slim farmer. [link]
És mondták haverok, hogy nyugodtan hordhatok, de az 100% bármibe fogadnak velem, hogy mindenki egy kis nyomoronc köcsögnek fog tartani!
de most miért? Nem vennék fel hozzá rózsaszín pólót, meg csillogós övet! Rendes színes póló meg sportcipő!
Most komolyan lefognak melegezni a hátam mögött?
Azt nem akarom! Nem vagyok az!
Tényleg ne hordjak ilyen gatyát, ha nem akarom, hogy kis nyomorék melegnek tartsanak?
És kit érdekel mindenki? Ha tetszik és jól áll, hordd nyugodtan. Nekem a középső és a jobb szélső kifejezetten tetszik.
20L
9esnek írnám:
Mondom az az aranyközépút a legmegfelelőbb :) Engem kicsit fusztrál az olyan nadrág ami bevág a segged lyukába :D Egy az hogy kényelmetlen lehet, másik pedig hogy kiábrándító. Ráadásul az a gyerek akit kinevettem, ahányszor leült félig ki volt a popsija.
De ennek ellenére nem ítélem el a segghez simulós gatyákat, mert van akinek jól áll.. (és van akinek nem :D)
Nekem mindegyik tetszik ezek közül , nem tom mi ezeken olyan bu*zis
19/F
Szerintem nincs ezekkel semmi gond, rosszabbra számítottam:D
Bár balról a 2. gáz úgy felhajtva, de a többi teljesen jó.
24L
Ezen mi a buuuzas kedves utolso?
Az a baj,hogy nem olyan mint az alfoldon a betyarok gatyaja,hogy az egyik szaraba mindket labam elfer?
Akkor igazi f..sza csako lenne?
Nem unalmas mar egy kicsit a szurke,egyhangu,unalmas gatyak viselete?
A lányok szerint nem buzys, és hát végül is az ő véleményük a lényeg, nem a haverjaidé...
Itt Pesten a legnagyobb arcok szerintem nem ilyet hordanak. Nagyon divatos a bő gatya, olyan bő, hogy már szinte a térdednél ágazik el a két szára. Illetve a másik óriási divat a sötét sárga nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!